reklama
....a mi dzisiaj teściowa podrzuciła ten wymarzony barszcz ukraiński w dodatku z mięsną wkładką (wołowinką)- ja się przymierzałam jakoś od tygodnia żeby go sobie ugotować, ale na zamiarach się skończyło - a tu taka niespodzianka, zjadłam cały wielki słój i od razu humor mi się poprawił PYCHOTKA!
Ha, a ja zaczynam w końcu jeść jak człowiek. Jak przez 3 miesiące nie jadłam w sumie prawie nic to teraz nadrabiam zaległości...;-) Mąż się śmieje, ze dzidzia się domaga konkretnego papu:-):-)
Iwon, u mnie teraz podobnie, nareszcie mam na cos ochote! A jak mi kanapki smakuja M wczoraj stwierdzil, ze ni ma sie co dziwic jak sie jadlo prawie cztery miesiace chleb z maslem i sola
Wczoraj zrobilam super torcisko, bedzie w sam raz do herbatki.
Ja od trzech dni mam straszną ochotę na McDonalda. Mój Michał już mi trzy razy proponował, że pojedzie i mi przywiezie, ale walczę ze sobą. Ale jak już się wkrótce dorwę...Póki co Babcia robi bułki z pieczarkami...Pachną super.
veritaserum71
Fanka BB :)
Ja mam ochotę na sernik na zimno z galaretka i owocami ;-), ale czasu nie mam kiedy zrobić wiec chyba poczekam do soboty
Tez mialam ostatnio taka zachcianke :-) niestety niespelniona :-(
Dzisiaj siedza mi w glowie racuchy, ale to znowu pozostanie w sferze marzen
Ciezko zyje sie na wyspie, gdy podniebienie do domownej kuchni ciagnie
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
A ja oczywiście atakuję zupy. Dzisiaj akurat była szczawowa. Teraz też mi wrócił apetyt ale przez 3,5 miesiąca jedzenia mogło dla mnie nie być. Nie wspomnę o świętach gdzie się naszykowałam wszystkiego a nic nie mogłam jeść. Makabra.
reklama
A mnie jak ostatnio brało na jakieś fast foody to zamiast do McDonalda szłam do kuchni i sama robiłam jakieś hot-dogi.:-) Równie dobre a na pewno zdrowsze i z mniejsza ilością kalorii bo zawsze dużoooooooooo sałatek wpijam w bułkę.:-)