reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

e-mama Dziwnie, ze wyszly Ci takie klejace... moze za malo maki? albo posmarowalas jajkiem cale? Ale jesli byly smaczne to nie ma to wiekszego znaczenia :)
Ja dzisiaj robilam lasagne - pyszna wyszla :) Tak szybko zjedlismy, ze nie zdazylam zrobic fotki :)

Pyszne były, nawet moja wybredna córcia zjadła kilka. One były kleiste zaraz po upieczeniu, to pewnie od sera. No i posmarowałam je po wierzchu rozbełtanym jajkiem, ale lepsze chyba są takie jak u Ciebie, posypane cukrem pudrem, przynajmniej wyglądały apetyczniej od moich:sorry::-p

reklama
kochanus pomidorowa chodzi za mna tez od wczoraj :-):-):-) normalnie szok - mam taka ochote na nia ale ze dzis wyjezdzamy z mezem na kilka dni rodzicow wiec nie bylo sensu robic - ale zamowilam juz pomdorowe u mamy ;-)
Ogolnie uwielbiam zupy - dan miesnych robie malo , raczej z mezem jestesmy makaronowcami :-p

Orsi i Matylda dolaczam do Was, też jesteśmy z moim M fanami makaronu, ziemniaczki to niechętnie i baaaaaardzo rzadko :-)

Też mam dzisiaj pomidorówka w ogóle to w ciąży powinnam założyć fan club zup bo je po prostu uwielbiam. Wszystkie jak lecą a w tygodniu ugotuje sobie czarninę, bo już tak za mną chodzi, że nie mogę wyrobić.

ach zupki zupki zupki :-):-):-)
Dzis na obiad u mnie zwyczajne spagetti :-) tylko ze z kielbaska pokrojona w kostke i z cebulka no i sos pomidorowy - tak na szybkiego przed podroza cos zjesc ;-) a pomidorowke to mam nadzieje ze juz u mamy dostane :-)
Zachwalacie te koperty ze slinka leci :-p ja jeszcze nie mialam kiedy zrobic ale moze nastepnym razem jak bedziemy jechac do rodzicow to zrobie i zawioze tesciowej moze sie troche podlize :-p

ja od tygodnia dałabym się zabić za biszkopt z galaretka i truskawkami - dziś mąż mi kupił takie ciacho, wprawdzie sklepowe nie umywa się do maminego wyrobu, ale i tak już połowę opędzlowałam! :zawstydzona/y:

A mi w końcu wrócił apetyt, może w końcu będą jakieś kilogramy do przodu :) A teraz ma fazę na majonez :-p Mogła bym go dodawać do wszystkiego... :sorry:

reklama
hehe nieźle dziewczyny, ja dziś w końcu dopadłam ciastka makowe których po całej Gdyni szukałam, dopadłam je w naszym sklepiku osiedlowym, zaraz sobie jedno zapodam ;-)

Do góry