reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
i to prawda. bo pasty dla dzieci sa przeznaczone dla tych od 2 lat (chyba) i to tez w bardzo malej ilosci (malo naklada sie na szczoteczke) bo wiekszosc dzieci polykaja niz wypluwaja i to moze szkodzic

i to prawda. bo pasty dla dzieci sa przeznaczone dla tych od 2 lat (chyba) i to tez w bardzo malej ilosci (malo naklada sie na szczoteczke) bo wiekszosc dzieci polykaja niz wypluwaja i to moze szkodzic

ja osobiscie jeszcze troche poczekam z tym czyszczeniem az wiecej zabkow bedzie :-) :-) :-) .......ale np ta pasta ktora patryk wygral jest dla dzieci 0-2 latek .........tak tam pisze:confused: :confused: .....no i u nas kiedys widzialam takie pasty dla niemowlat chyba powyzej 4-tego miesiaca...

Dziewczyny o po czym poznac obnizone napiecie miesni :confused: jakie sa objawy:confused:

Kaska76, inkaa trzymam za was kciuki zeby wszystko bylo dobrze i tak na pewno bedzie ! Badzcie silne dla waszych dzieciaczkow one was bardzo potrzebuja:happy:

No i już po USG , poogladaliśmy sobie małego, albo małą ;-)
powiercił się, pomachał rączkami i po dokananiu wszystkich pomiarów lekarz (bardzo sympatyczny zresztą) powiedział że to dokładnie 13 tydzień i że wszystko jest w jak najlepszym porządku
no to przedstawiam Wam mojego maluszka:-)
44b4vf5.jpg

Ivka31 no to życzę efektywnego starania się o kolejnego dzidziusia i czekam, że niedługo będziesz w podobnym stanie do mojego

mdłości troche ustępują ale zaczyna już rosnąć brzuch..

reklama
Są pasty od 0 do 2 lat, ale nasza lekarka zabroniła używać jakiejkolwiek. Kazała ząbki czyścić żelową szczoteczką lub mokrą pieluszką tetrową. Stwierdziła, że nawet wystarczy jak Szymon sam sobie po zębach pojeździ, a on świetnie to robi i co ważne lubi to robi.

Do góry