reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kasianka, zapraszamy serdecznie! Kto wie, może się okaże, że dzidzia będzie jeszcze marcowa :)

reklama
pytia robiłam test ale miesiąc temu ale tak szcvzersze mówiąc ja testom nie wierze bo z Julką jak robiłam test to był tez negatywny a byłam w ciąży

poza tym zaczynam mieć wszelkie objawy ciązy takie jak z julka, mdłości z rana , zawroty głowy w ciągu dnia, jestem strasznie głodna a wcześniej na jedzenie patrzeć nie mogłam, te zagadkowe powiekszenie sie macicy, i boli mnie w srodku jak sie kocham z męzem ( tak było z julką) no i najważ niejsze humory dzis mam naprzemian płacz i śmiech.
juz sama ze soba wytrzymac nie mogę.

;)
zapewne przeżywamy teraz te same rozterki i lęki o nasze maleństwa. dobrze wiedzieć, że jest druga osoba, która wie, co czuję.
Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam...

Hej dziewczynki:)

przyjmiecie mnie do swojego grona marcowych mamuś??mam nadzieje ze tak:)mam termin na 3 marca:)

pozdrawiam serdecznie

witajcie:)

jestem tutaj nowa i chciałam sie zorientować czy jest może jakaś mamusia z Poznania??bo jak narazie z tego co widze to wiekszość z Warszawy:((

reklama
Do góry