reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dobrze jest rodzic wiosna,moje dzieci rodzilam jesienia, dawid z wrzesnia,marynia z pazdziernika,zaraz bylo zimno,
potem snieg. nie zawsze dalo sie wyjsc z malenstwem na spacerek.
teraz sie bardzo ciesze,ze termin wypa na wiosne. :D

reklama
cześć kobietki,
ja coprawda swojego dzidziolka już mam ale zaczęłam poważnie podejrzewać że następne chyba w drodze
zaraz idę do lekarza to sie wszystko wyjasni.
A pisze tu dlatego że jeżeli okaże sie ze jestem w ciąży to moja dzidzia będzie z marca.
pozdrawiam

no to jestem
i dalej nic nie wiem bo mojej lekarz nie było bo jest na urlopie, ale jutro szoruje do innego.
chcę wiedziec na czym stoje.
bede do was zaglądać

Brzuszek już całkiem imponujący. Mój jest mniejszy, choć wieczorami zawsze się powiększa.

Witam, bardzo Was tu już dużo marcowych Mam...A ja jeszcze nie wiem za wiele, tzn kiedy będę mamusią i czy wogóle będę. Na razie jestem zamotana nieżle. Test mi wyszedł pozytywny. U gina jeszcze nie byłam...stara już jestem i bardzo się boję że coś może być nie tak...Ale jeśli pozwolicie to będę zaglądać ( póki się kwietniowe nie ukażą:). pozdrawiam

witj kasianka i niczym sie nie przejmuj wszystko bedzie ok tylko wiecej optymizmy zycze.
wpadaj do nas i niczym sie nie przejmuj. 8)

reklama
Do góry