reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kasianka, zapraszamy serdecznie! Kto wie, może się okaże, że dzidzia będzie jeszcze marcowa :)

reklama
pytia robiłam test ale miesiąc temu ale tak szcvzersze mówiąc ja testom nie wierze bo z Julką jak robiłam test to był tez negatywny a byłam w ciąży

poza tym zaczynam mieć wszelkie objawy ciązy takie jak z julka, mdłości z rana , zawroty głowy w ciągu dnia, jestem strasznie głodna a wcześniej na jedzenie patrzeć nie mogłam, te zagadkowe powiekszenie sie macicy, i boli mnie w srodku jak sie kocham z męzem ( tak było z julką) no i najważ niejsze humory dzis mam naprzemian płacz i śmiech.
juz sama ze soba wytrzymac nie mogę.

;)
zapewne przeżywamy teraz te same rozterki i lęki o nasze maleństwa. dobrze wiedzieć, że jest druga osoba, która wie, co czuję.
Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam...

Hej dziewczynki:)

przyjmiecie mnie do swojego grona marcowych mamuś??mam nadzieje ze tak:)mam termin na 3 marca:)

pozdrawiam serdecznie

witajcie:)

jestem tutaj nowa i chciałam sie zorientować czy jest może jakaś mamusia z Poznania??bo jak narazie z tego co widze to wiekszość z Warszawy:((

reklama
Do góry