reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
;D
Bardzo się ciesze....Czuję się troche samotna nikt z moich znajomych nie jest w ciąży w sumie nawet jeszcze nikomu nic nie powiedziałam...Troszkę się obawiam czy wszystko będzie ok ???

Witam Serdecznie Marcowe Mamusie 2006...ja też należę do Waszego grona a termin porodu mam wyznaczony na 1 MRACA 2006 ROKU :laugh:

To ja też poproszę o dopisanie mnie do listy...mój termin to 1 marca 2006......fajnym pomysłem byłoby też wklejenie Naszych linijek... :laugh:

Pytia a skad jestes, bo moze my w tej samej miejscowosci lub blisko siebie mieszkamy? Ja jestem z Ustronia( to tez 70km od Katowic i prawie samo poludnie)

Witaj wodniczka! Juz cię dopisuję do listy - tłoczno się nam robi tego 1 marca, będzie gorący dzionek, hihi!

Z suwaczkami chyba da się zrobić, ale musicie mi wysłać na priva gotowe adresy do suwaczków z waszych profili, bo inaczej to nie mam pomysłu, jak to zrobić :(

reklama
Słuchajcie nie wiem czy to dobry i pomysł i czy spotka się on z Waszą aprobatą ale może niech każda z marcowych mamuś jeśli tylko chce niech założy swój wątek i będzie tam opisywać wszystko po kolei...ja wpadłam na taki pomysł i Wam też go polecam....

Do góry