reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
;D
Bardzo się ciesze....Czuję się troche samotna nikt z moich znajomych nie jest w ciąży w sumie nawet jeszcze nikomu nic nie powiedziałam...Troszkę się obawiam czy wszystko będzie ok ???

Witam Serdecznie Marcowe Mamusie 2006...ja też należę do Waszego grona a termin porodu mam wyznaczony na 1 MRACA 2006 ROKU :laugh:

To ja też poproszę o dopisanie mnie do listy...mój termin to 1 marca 2006......fajnym pomysłem byłoby też wklejenie Naszych linijek... :laugh:

Pytia a skad jestes, bo moze my w tej samej miejscowosci lub blisko siebie mieszkamy? Ja jestem z Ustronia( to tez 70km od Katowic i prawie samo poludnie)

Witaj wodniczka! Juz cię dopisuję do listy - tłoczno się nam robi tego 1 marca, będzie gorący dzionek, hihi!

Z suwaczkami chyba da się zrobić, ale musicie mi wysłać na priva gotowe adresy do suwaczków z waszych profili, bo inaczej to nie mam pomysłu, jak to zrobić :(

reklama
Słuchajcie nie wiem czy to dobry i pomysł i czy spotka się on z Waszą aprobatą ale może niech każda z marcowych mamuś jeśli tylko chce niech założy swój wątek i będzie tam opisywać wszystko po kolei...ja wpadłam na taki pomysł i Wam też go polecam....

Do góry