reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja mialam cc ale pokarmu mam az nadto sciągam co chwile po leci ze mnie jak cholera a moj Kuba nie jest w stanie wszystkie wydudnic. Jak sie go dobrze nakarmi do przespi nawe do 5h (noce mam spokojne) a w dzien jak spi miedzey karmieniami srednio 4h to sciagam ze 100 razy i musze uskuteczniac butelke a tak tego nie chcialam

reklama
Mam informacje od Fionki!!! :-) Cala i zdrowa! :-)

"U mnie wszystko ok, tzn. jestem jeszcze 2w1, bo nikt nie ma pomysłu co ze mną zrobić, na razie dostaję leki i czekam na jakąś decyzję do środy. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie! Aha: i jeszcze gratulacje dla nowych mam, jestem na bieżąco, bo siostra sprawdza mi forum".

Może uzupełnię brakujące info :) Urodziłam Misia o 1:25 w 42 tygodniu ciąży, właściwie zaczynał się już 43 :). 14/15 dni po terminie. Termin był na 20 lutego.
Pozdrawiam

reklama
DO DZIEWCZYN KTÓRE JESZCZE NIE URODZIŁY!

Mam do oddania 5 zaszetek Tantum Rosa (proszek pomagający - przyspieszający gojenie się rany po nacięciu krocz).

Jesli któraś jest zainteresowana proszę o kontakt.

Gocha

Do góry