reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dajcie spokój, ja też już nie mogę... Ale o dziwo dziś w nocy fajnie mi się spało i nie obudziłam się zmęczona :-)

Wczoraj podczas kąpieli już myślałam, że może coś się zaczyna, bo jakieś takie znowu inne bóle miałam... Ale nic... A le to jest take śmieszne - coś zaboli, ja mówię "ała" i oboje z Marcinem mamy głupie uśmiechy z nadzieją ;D

reklama
Dzis dostalam z ubezpiecznia potwierdzenia zaplaty za porod. Wyszlo 25.000 dolarow ::) Lo maltko, nawet nie przypuszczalam ze tyle to moze kosztowac. Dobrze ze jestem ubezpieczona ::)

katiNJ pisze:
Dzis dostalam z ubezpiecznia potwierdzenia zaplaty za porod. Wyszlo 25.000 dolarow ::) Lo maltko, nawet nie przypuszczalam ze tyle to moze kosztowac. Dobrze ze jestem ubezpieczona  ::)

kati, 25 tysiecy?? niezla sumka...dobrze ze jestes ubezpieczona. mojego brata corka urodzila sie w stanach i nie byli ubezpieczeni i musieli zaplacic, tyle ze chyba 10 tys, nie 25...

ara pisze:
katiNJ pisze:
Dzis dostalam z ubezpiecznia potwierdzenia zaplaty za porod. Wyszlo 25.000 dolarow ::) Lo maltko, nawet nie przypuszczalam ze tyle to moze kosztowac. Dobrze ze jestem ubezpieczona  ::)

kati, 25 tysiecy?? niezla sumka...dobrze ze jestes ubezpieczona. mojego brata corka urodzila sie w stanach i nie byli ubezpieczeni i musieli zaplacic, tyle ze chyba 10 tys, nie 25...

Nie wiem dlaczego az tak duzo. Moze dlatego ze mialam tgroche kompilkacji i musieli mnie bardzoej monitorowac. Popdlaczali mnie do przeroznych maszyn, no i sobie policzyli.

suma niezła, ale podoba mi się to, że wiesz na bieżąco ile co kosztuje, u nas to jedna wielka niewiadoma! płącisz wysokie składki, a traktują Cię jak... szjavascript:void(0);
Wściekła(y)koda słów!!!
wolałabym indywidualne ubezpieczenie i potem rachunki, jak w Stanach! :mad:

reklama
Do góry