reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
wchodze sobie dzisiaj spokojnie na forum i co.............szok ! mamy kolejną mamusię rozdwojoną wśród nas!!! ;D ;D ;D ale fajnie, teraz to już codziennie może czekać tu nowa niespodzianka ;) ;D

iwosz pisze:
ja "umawiam" się z maluchem na piątek - wcześniej myslałam o wtorku, ale dziś się dowiedziałam, że w ten czwartek jest "tłusty czwartek", więc "przełożyłam" poród na piątek ;) - tak jakbym mogła sobie planować takie rzeczy - ale pozwolicie, że się jeszcze trochę połudzę :D

;D ;D ;D dobre!!! hihihi
dobrze, że przypomniałaś o tym tłustym czwartku, przydałoby się jakieś faworki i pączki zrobić ;)

mania78, bylam w Mikolowie, wieczorem jak mnie przyjeli badala mnie lekarka, nie bardzo pamietam jak miala na nazwisko - bylam zbyt przejeta, a na nastepny dzien przed wyjsciem badal mnie Kielbasinski - bardzo mily lekarz:) Ja nadal mam takie skurcze tylo ciagle nieregularne, jak juz bym chciala tak jak benita_29 ale chyb amusze jeszcze troche poczekac. W sumie na jutro mam umowiana wizyte i bede miala USG wiec moze sie cos wiecej dowiem co i jak, czy rozwarcie jest moze wieksze. 3mcie kciuki. Pozdrawiam Was wszystkie a w szczegolnosci te zniecierpliwione:)

dla benita_29 i jej meza WIELKIE GRATULACJE!!!

A ja jakos czuje ze w tym tygodniu nic nie bedzie z porodu, ale co do przyszlego to juz nic nie moge zagwarantowac-chociaz nadal mam przeczucie ze przenosze!!!
Ahhh jak ja uwielbiam paczki! W koncu bede mogla sie ich objesc bez wyrzutow sumienia!!!!

reklama
Do góry