reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

{Pytia
Twoj maluszek ma długaśne włoski
a jak u ciebie bylo ze zgaga potwierdza sie ze jak meczy zgaga to znaczy ze malemu rosna włoski i bedzie mial dlugie??? ;)

reklama
mazia78, ja noc z piatku na sobote spedzilam w szpitalu, myslalam ze to juz i pojechalam ale oni zamiast najpierw zrobic KTG to najpierw mnie przyjeli, po KTG okazalo sie ze cosik sie dzieje ale nie wiadomo jak sie rozwinie akcja.Dostalam relanium i poszlam spac, jak mozna bylo to nazwac spaniem:) W nocu mialam lekkie bole - jak na okres - kilka razy ale poznije nic. Rano pytalam polozne czy moge isc do domu, bo skoro nic sie nie dzieje to po co tam siedziec, ale musialam czekac na obchod i lekarz wyslala mnie na KTG, okazalo sie ze znow mam skurcze. Wyprosilam jednak lekarza ze chce isc do domu, wiec zbadal mnie i okazalo sie ze szyjka skrocona o 50% i rozwarcie na 1,5cm. Ale udalo sie, jestem w domu i w sumie teraz to czekamy na bardziej regularne skurcze i jakas konkretna akcje (moze sie zaczac w kazdej chwili badz za kilka dni:), po nocce w szpitalu stwierdzam ze wole trafic odrazu na porodowke niz lezec i czekac na oddziale. Pozdrawiam

pytia synek sama słodycz, tylko pozazdrościć, ja też już chcę swojego synka przytulić ale mój musi jeszcze posiedzieć w brzuchu chociaż 3 tyg ;)

ja "umawiam" się z maluchem na piątek - wcześniej myslałam o wtorku, ale dziś się dowiedziałam, że w ten czwartek jest "tłusty czwartek", więc "przełożyłam" poród na piątek ;) - tak jakbym mogła sobie planować takie rzeczy - ale pozwolicie, że się jeszcze trochę połudzę :D

Iza, a który lekarz Cię badał? W którym szpitalu? Jutro idę do lekarza, zobaczymy co powie. Ja mam bóle (takie o których pisałaś) juz od jakiegoś czasu, najczęściej jak jadę samochodem lub długo posiedzę, czasami w nocy. Kurczę, mały się rozpycha. Już późna pora a on nie chce spać. Jak Wasze dzieciaczki, mocno szaleją w brzuszkach?
.png

Pytia! Piękna z Ciebie mama, ale widać, że nocki masz w plecy... :) A powiedz nam tu jeszcze, czy aktywność Jasia z tej "strony" jest taka, jak z "tamtej". chodzi mi o aktywność według pory dnia i nocy, bo pamiętam, że szalał w nocy... Jezu!! Ja się wysłowic nie mogę... Wybaczcie :)

reklama
Do góry