reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witam Was Serdecznie!!

Przepraszam ,ze się nie odzywałam i dziekuje za pamięć o mnie.
Ostatnie dwa tygodnie były dla mnie dość cieżkie....istniała duża możliwość przedwczesnego porodu...moja szyjka zaczeła się bardzo szybko skracać i do tego było rozwarcie wewnątrz macicy :-[ Trochę strachu się najadłam....byłam jednak w domku, ale dużo leżałam i odpoczywałam bo takie miałam zalecenia.
Wczoraj miałam kolejną wizytę...naszczęście szyjka przez 2 tygodnie skróciła sie tylko 3mm i narazie jest wporządku.
Termin porodu mam na 25 lutego....Niunia waży już 2700g i rosnie zdrowo i ślicznie i oby tak dalej...mam nadzieje, że wytrzymam jeszcze 2 tygodnie...wtedy bedzie koniec 36 tygodnia i ciaża będzie donoszona...spokojnie będę mogła rodzić

Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo Serdecznie

Wodniczko, trzymam kciuki. Odpoczywaj, dużo leż i oszczędzaj się, a na pewno donosisz. Mnie też gin powiedziała, żeby wytrzymać do końca 36 tyg., a potem odstawiamy leki i niech się dzieje wola nieba :)

I ja się łacze z Wami w "niewiedzy" dziewczynki , tak bym chciała wiedzieć a tu nic!! będe mieć jeszcze 25 stycznia USG może tym razem coś wypatrza :)

mój mąż kochany wczoraj mi mówi że jemu jest naprawde wszystko jedno co będzie, byleby był chłopak :laugh:

ja myśle że druga dziewczynka

reklama
Do góry