reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
No właśnie, co bym zrobiła, gdyby nie "babyboom"... Chyba bym przeoczyła, bo nie zdawałam sobie sprawy, że już 21 styczeń... Ja do babuni się wybieram, bo mieszka 10 minut autkiem ode mnie :-)

ja nie dzwonię ale to dlatego,że jestem zła na moją matkę, która nie może znaleźć czasu żeby zobaczyć się ze swoją ciężarną córką, a mieszka kilka przystanków ode mnie i ma bezpośredni tramwaj i ałtobus.... no cuż

do teściowej niech dzwoni jej syn jak ma ochotę

My, jak co roku, jedziemy do babci - obecność obowiązkowa!!!
Każdy wnuk i prawnuk ma przywieźć jedną różę, zamiast bukietów.
A że jest nas sporo, to bukiet, który powstaje jest imponujący.
Zaraz, niech policzę... Około 40 kwiatów... :)

ja to mam dobrze nigdy nie zapominam o dniu babci bo moja mama ranodzwoni z życzeniami i zawsze mi się przypomni wtedy
babcie obdzwoniłam już o 9.30

jescze niecałe 2 lata temu miałam 97 letnią prababcię

Mokkate, super mieć taką wielką rodzinę! :-)

A z tymi życzeniami dla naszych mam to dobry pomysł ;-) Niech się przyzwyczajają ;D

reklama
Do góry