reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

a ja po raz kolejny usłyszałam, że podobno ta właśnie forma straciła. atest. ale jak spytałam o co chodzi to nabrano wody w usta??????

reklama
A my w tym roku tez nad morze. Znowu do Poddąbia - kocham to miejsce. Idealne na pobyt z dziećmi. Cisza, spokój, lasy dookoła, rzut beretem do morza. Żeby tylko pogoda była ładna.

nio słyszałam to w sklepie w Kraku i Wrocku. zaczęłam drążyć, ale była cisza. jednak zdziwiło mnie, że w jednym sklepie jest przecena 30% na caly asortyment bartka ioni z obuwia tej firmy jużrezygnują.

my w tym roku tak jaki w zeszłym jedziemy do Jastarni, w zeszłe lato byłam tam pierwszy raz i zakochałam się w tym miejscu, niby kurort ale nastawiony głównie na rodziny z dziećmi, żadnych dyskotek czy nocnych imprez, o 22 cisza i spokój, a i jest co robić jak jest nienajlepsza pogoda (chociaż my na szczęście mieliśmy takiej tylko 3 dni na 3 tyg):-) już nie mogę się doczekać!

jeśli chodzi o bartki , to my mamy drugi raz sandały tej firmy i jestem z nich bardzo zadowolona, ortopeda oglądał i też powiedział, że ok
a z takich na piasek to nike piankowe , bardzo fajne

w temacie butow
ja do bartkow jakos nie moge sie przekonac
teraz Lena ma sandalki na trzy paski superfity w rozmiarze 25 :szok: i sa przymale - jakos mam wrazenie ze ma strasznie duza stope ....
i troszke bardziej zakryte ecco

a rehabilitant mojej koleżanki potwierdził to co mówiła Ivka (chyba), że Bartki to należałoby już wywalić do kosza - za twarde

no więc nadal nie mam sandałków (dwie pary !!!)

reklama
Do góry