reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a ja po raz kolejny usłyszałam, że podobno ta właśnie forma straciła. atest. ale jak spytałam o co chodzi to nabrano wody w usta??????

reklama
A my w tym roku tez nad morze. Znowu do Poddąbia - kocham to miejsce. Idealne na pobyt z dziećmi. Cisza, spokój, lasy dookoła, rzut beretem do morza. Żeby tylko pogoda była ładna.

nio słyszałam to w sklepie w Kraku i Wrocku. zaczęłam drążyć, ale była cisza. jednak zdziwiło mnie, że w jednym sklepie jest przecena 30% na caly asortyment bartka ioni z obuwia tej firmy jużrezygnują.

my w tym roku tak jaki w zeszłym jedziemy do Jastarni, w zeszłe lato byłam tam pierwszy raz i zakochałam się w tym miejscu, niby kurort ale nastawiony głównie na rodziny z dziećmi, żadnych dyskotek czy nocnych imprez, o 22 cisza i spokój, a i jest co robić jak jest nienajlepsza pogoda (chociaż my na szczęście mieliśmy takiej tylko 3 dni na 3 tyg):-) już nie mogę się doczekać!

jeśli chodzi o bartki , to my mamy drugi raz sandały tej firmy i jestem z nich bardzo zadowolona, ortopeda oglądał i też powiedział, że ok
a z takich na piasek to nike piankowe , bardzo fajne

w temacie butow
ja do bartkow jakos nie moge sie przekonac
teraz Lena ma sandalki na trzy paski superfity w rozmiarze 25 :szok: i sa przymale - jakos mam wrazenie ze ma strasznie duza stope ....
i troszke bardziej zakryte ecco

a rehabilitant mojej koleżanki potwierdził to co mówiła Ivka (chyba), że Bartki to należałoby już wywalić do kosza - za twarde

no więc nadal nie mam sandałków (dwie pary !!!)

reklama
Do góry