reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
co się zadziało to wiem. kwestia czy zabieg będzie teraz czy za jakiśczas. no i czy na jednym zabiegu się skończy.

korekcji na razie nie, najpierw laserowe zabezpieczenie siatkówki. a potem się obaczy. zależy czy wada poleci czy nie.

a ja jestem dzisiaj zadowolona ...bo kupiłam Antkowi w szmateksie 2 pary slicznych letnich lnianych spodenek na lato ..za 10 zł od pary ..zatem zaszalałam ..nóweczki niemalże ..jedną sa granatowe długosc 3/4 a drugie kremowe normalnej długości..obie pary nexta ..:sorry2::sorry2::sorry2::-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a jutro lece po sandałeczki ecco do naszej manufakturki i po nowe kapcie ..kupie te które ...Ivka zachwala i chyba Filipek Ctherinki równiez nosi.

Karolka - polukaj jakie ecco będą. u mnie w outlet nie ma nic ciekawego. a my jutro lub w niedzielę wypróbujemy superfitki. zazdraszczam udanych łowow - ja się muszę wybrać. na razie łowię na allegro.

kingus witajcie kochane :tak::-) super ze masz takie nastawianie i oby tak dalej ;-) ja ciebie i iwosz bardzo dopinguje no i jestescie dla mnie wzorem ;-) wiec duza na was spoczywa odpowiedzialnosc :-p

Magda-dasz radę!!
w drugim porodzie najgorsza dla mnie była jazda na oksy do 4 cm -- potem zzo i śmieję się,że od tego momentu mam się super - parcie trwało jakieś 5 minut; tylek nie bolal, nawału nie było, piersi pamiętają chyba jeszcze karmienie Krzymka i tak nie bolały :-) młoda jak anioł (tfu...tfu...):-)

reklama
A propos apartamentów - byliśmy tutaj w ubiegłym roku we wrześniu, wtedy płaciliśmy 55zł za dobę za nas troje. Obecnej ceny niestety zdradzić nie mogę, bo to nasze prywatne ustalenia z właścicielami.

W porównaniu z byle jakimi kwaterami za 100-120zł od osoby tylko dlatego, że jest bliżej morza my tu mamy super luksusy - wszystko nowiuśkie, czyściutkie, pachnące, poza morzem las jakieś 50-70m od domu. Dla nas bomba!

Od kiedy Szymon jest na świecie unikam "kurortów" polskich typu Świnoujście, Łeba, Mielno, Międzyzdroje itd., a szukam miejsc takich jak to właśnie.

A propos sandałków, karolka jakie ecco wypatrzyłaś, bo ja kupując superfity też oglądałam ecco i geox, ale jakoś mi nie pasowały ani jedne ani drugie - za niskie, za miękkie, jak na ten etap chodzenia.

Do góry