reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kinga: moje najserdeczniejsze gratulacje :-) martynce bardzoz alezalo na tym, zeby ci taki prezent zrobic :-) :-D i nie moge sie doczekac pierwszych zdjec Martynci :-)

iwosz: jestes super mamusia i oby takich chwil zalamania bylo jak najmniej :tak: swietnie ze krzymus pomaga, dzielny z niego chlopiec :tak:

reklama
KINGA - GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE - buziaczki dla Was kobitki

ach .... ale wzruszyłam się
zazdroszcze Ci .... :tak: :tak::tak:

Kinga - GRATULACJE I UŚCISKI OGROMNE - piękna data dla Martynki

(matko ja też już chcę!)

KINGA GRATULACJE DLA WAS!wow ale sliczny prezencik dostalas na DZIEN MATKI az mi sie tez lezki zkrecily w oku.Cezkamy na zdjecia Martynki i wracaj kochana szybko do sil.Wszytskiego dobrego!

Dziewczyny jak chcecie to dzialac dzialac:-)
Ja tez chwilami bym chciala jak patrze na mojego malego ze chce do dzieci i wogole.
No ale musimy sie z tym wstrzymac jeszcze pare latek.

KINGA Gratulacje !!! Cieszę się , że rodzinka już w komplecie :-):-) Czekamy na dalsze wieści i zdjęcia :tak::tak:

Iwosz na pewno sobie świetnie radzisz, a kiedyś będziesz miło wspominać ten okres tuż po urodzeniu Bogny, jako błogi i pełen spokoju i pomyślisz sobie, że wtedy to dopiero miałaś luz:-D
przynajmniej takie jest moje odczucie teraz, kiedy wspomnę sobie czas tuż po urodzeniu Zosi:tak::tak: teraz ona strasznie jest absorbująca, chce mojej uwagi i kiedy chcę popracować z Kazikiem w jakiś sposób, np. przerobić ćwiczenia, popisać literki, przeczytać książkę, którą to on wybierze, ona nie chce się na to zgodzić, przeszkadza nam, wyrywa zeszyt, ołówek, itp., a w końcu też muszę( i chcę) poświecić mojemu synowi trochę uwagi. To dopiero jest "gratka".
Pewnie za parę lat, jak już do szkoły Kazik pójdzie, to znowu sobie będę przypominać jego czasy przedszkolne..., bo co poniektórzy straszą mnie, że problemy to się dopiero zaczną , jak dzieci pójdą do szkoły:rofl2:...

reklama
Do góry