reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kinga, gratulacje ogromne.

Suszi, Moja Julia im starsza tym bardziej sie domaga uwagi. A zasuwa na czworaka tak predko ze jej z oczu spuscic nie moge, w kojcu jej sie nudzi i posiedzi gora 15 min:-D wszytsko pakuje do buzi, sciaga i trzeba na nia bardzo uwazac, kilka razy juz nawet kakao pociagnela z Patrykowego kubeczka, wcvzoraj wyrwala mu truskawki i od razu do buzki. Na szczescie spia w dzien o tej samaj porze bo chyba bym zwariowala.

reklama
Witajcie Kochane,
ja wpadam jak po ogień, bo łączę się tutaj przez komórkę!

Jechało się genialnie i błyskawicznie, prowadził nas GPS i żadnych problemów nie miałam - nie patrzyłam na mapę ani na znaki. SUPER po prostu!

Szym po drodze supergrzeczny - żadnych problemów z siusiu - żadnej wpadki nie było, podobnie z kupką.

A dziś od rana pogoda blacha - bez wiatru i chmurek, od rana w piachu siedzieliśmy!

GRATULACJE dla Kingi - tak myślałam, że jak tylko wyjadę to ona się rozdwoji.

Pozdrawiamy znad Bałtyku!

KINGO MAMUSIU DWÓCH NAJCUDOWNIEJSZYCH CÓREK , JEDNA Z NICH DALA CI PRZEPIEKNY PREZENT W DNIU MATKI DAŁA CI SIEBIE ZYCZE CI SZCZECIA RADOSCI I WYTRWAŁOŚCI I CIERPLIWOSCI ,
A TOBIE RAFALE ZYCZE CIE CIERPLIWOSCI BO W KOŃCU JAKBY NIE PATRZEC MASZ BABINIEC W DOMKU

DZIEWCZETA WRACJAJCIE SZYBKO DO DOMKU BUZIAKI I GRATULACJE

biedna Kinga to jeszcze Sywlia zyczysz naszej Kini 2 chlopakow mam nadzieje ze tego nie doczyta hiihih:-D:-D:-D bo jak RAfal bedzie chcial remisu ojoj

A do Ciebie katiNJ to w ogóle się nie porównuję, nie wiem jak bym sobie poradziła w Twojej sytuacji, przy takiej różnicy wieku, jaka jest między Twoimi dzieciaczkami. Nie wyobrażam sobie raczkującego maleństwa obok Zosi:rofl2: tak więc pewna podziwu jestem:tak::tak:
no a dla mamyOli to już w ogóle brak mi słów :tak::tak:

reklama
KINGA GRATULACJE!!!!!rzeczywiscie wspanialy prezent na dzien matki od corci:-)

Emcia trzymamy kciuki!!!

Do góry