reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ja zawsze wybieram w brązach - to moje ulubione zestawienie - brąz, krem, jasny brąz, ciemny , itd

wiec przynajmniej mam zminimalizowany przedział kolorystyczny

To chyba w miarę podobałaby Ci się moja łazienka, Azik :-) Żałuję tylko, że dałam tak mał brązu, mama podłogę brązową, sćiany jasne, a mogłam jeszcze jedną przy anaie dla kontrastu zrobić brązową, ale myślę, że zniweluję tą jasną meblami, jak się kiedyś ich dorobię :-D Bo nawet jeszcze umywalki nie mamy :-D

reklama
A my w trakcie totalnych zmian w dużym pokoju. Niebawem wkleję fotki "przed" i "po" :-)

Do zmiany pralki też się przymierzamy, ale wyłącznie na pralko-suszarkę - innej opcji nie biorę pod uwagę, bo dla mnie kolejna TYLKO pralka to jakby krok w tył :-)

Oj tak, znam dwie osoby, które to mają, tzn jedna pralko-suszarkę, drugą i pralkę i osobno suszarkę - są bardzo zadowolone, tylko, że mają domy i mają to gdzie postawić...

To chyba w miarę podobałaby Ci się moja łazienka, Azik :-) Żałuję tylko, że dałam tak mał brązu, mama podłogę brązową, sćiany jasne, a mogłam jeszcze jedną przy anaie dla kontrastu zrobić brązową, ale myślę, że zniweluję tą jasną meblami, jak się kiedyś ich dorobię :-D Bo nawet jeszcze umywalki nie mamy :-D

[FONT=&quot]kasia, a mogłabys mi cyknąć zdjęcie waszej łazienki? my własnie wybieramy płytki i chcę na podłogę takie, które imitują drewno a na ścianę jasny brąz - beż[/FONT]

My sie tez bedziemy przymierzac powoli do wymiany calego agd ( tego wiekszego) bo mam nadzieje ze w koncu do konca roku sprzedamy to mieszkanie a kupimy dom gdzies za miastem. wiec Wy teraz kupujcie ,testujcie-a potem nam doradzicie:-D

ja już trzecią łazienkę mam w delikatnym kremowym kolorze, jedyną ozdobą jest tekstura płytki.Tyle,że tym razem podłoga ciemnozielona i fajne dekory (oczywiście kilka tylko, bo łazienka mała).
Ale dużą łazienkę na górze (o ile wcześniej nie sprzedamy domu ) marzy mi się zrobić w mocno ciepłych kolorach, pomarańczach i czekoladzie mlecznej :-):-)

a pralkę dzisiaj wybierałam 5 minut:-) zapytałam faceta co mi przywiozą na już:-) i za chwilę będę ją mieć..

maggusia widac ze z mama zzyta jestes,ja marze o pokoiku dla kacpra ale zadnych mebli,gl lozka nie widzialam-moze znasz jakies stronki ciekawe,ja szukalam w wiekszych miastach ale nic nie bylo fajnego

a kacper tez marudny-cly dzien mnie nawoluje-nie chce sie wykapac.............

Karolka - a czemu tak po cichu zostałaś moderatorem???

forum marcowe mamy

ze względu na to ze ja już wróciłam do pracy i mam bardzo mało czasu, a Karolka zna to forum, wie na czym polega praca moderatora i na pewno sobie poradzi z tym zadaniem, poprosiłam o dołożenie moderatora do naszego forum.

oczywiście nie mogłam zrobić tego sama, tylko jak każdy szary człowiek na forum poprosiłam o to administratora 9motywując tak jak tutaj napisałam )

reklama
ja stwierdzam że ..niektórzy powinni zasięgnąć rady psychoanalityka ...:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie wiem o co chodzi z tym moderatorem ..... ..mnie nikt o zdanie nie pytał ...

Azik - ...ja nie zamierzam się tym zajmować ..i zgłoszę to do admina ... a to że mnie zgłosiłaś...to jest Twoje życie .......

Iwosz - jesteś nadal pewna ..że to ja przesadzam ....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-);-)

Czujecie to forum ..Gwiazda i ja moderatorami.....normalnie szał ciał ......to jest jakies nieporozumienie :tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

I zaraz będzie post odwetowy ..definicje i słowniki i że obrażam itd ....a na marginesie ..

jak ja miałabym się z Tobą Aśka porozumiewać w sprawie forum ......bo ja jakos tego nie widze..........
poza tym pierwsze i najwazniejsze ..ja nie mam czasu na takie rzeczy

Do góry