reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

mnie czeka zakup pralki i lodówki. no wybranie ceramiki do kuchni i łazienki. a wogóle to projektowanie łazienki, kuchni i pokoju mojej mamy.

reklama
ja zawsze wybieram w brązach - to moje ulubione zestawienie - brąz, krem, jasny brąz, ciemny , itd

wiec przynajmniej mam zminimalizowany przedział kolorystyczny

A my w trakcie totalnych zmian w dużym pokoju. Niebawem wkleję fotki "przed" i "po" :-)

Do zmiany pralki też się przymierzamy, ale wyłącznie na pralko-suszarkę - innej opcji nie biorę pod uwagę, bo dla mnie kolejna TYLKO pralka to jakby krok w tył :-)

a ja chyba zamówię jutro boscha tego co Kinga tylko dużego:-D (pralkę znaczy).
no chyba że nie będzie można od razu jej zabrać, to wezmę taką jaka będzie pod ręką, bo przysypie nas brudne pranie wkrótce:wściekła/y::wściekła/y:

a ja i tak wolę whirpoola - co z człowiekiem robi przyzwyczajenie :p

Ja tez chwale whirlpoola konkretnie whirpool szosty zmysl rewelka ta otwierana od gory moja mama ja ma i jest extra!:-)
Ja mam Beko bo oczywiscie w angli jest tak ze pralka stoi w kuchni jest nie otwierana od gory na poczatku mnie to wkurzalo ze taka duza krowke musze miec ale teraz jest ok:-)bo chyba przyzwyczajona bylam do tych otwieranych od gory maluskich.

A my w trakcie totalnych zmian w dużym pokoju. Niebawem wkleję fotki "przed" i "po" :-)

Do zmiany pralki też się przymierzamy, ale wyłącznie na pralko-suszarkę - innej opcji nie biorę pod uwagę, bo dla mnie kolejna TYLKO pralka to jakby krok w tył :-)

ivka, ja tez na początku brałam tylko pod uwagę pralko-suszarkę, ale po głębokim namyśle i chłodnej kalkulacji, zebraniu opinii różnych użytkowników (tych bardziej i mniej zadowolonych), stwierdziliśmy, że nie będziemy ładowali koło 500 zł więcej za funkcję suszenia w pralce, skoro wirując na 1100 obrotach po porannym wypraniu ciuchów, najpóźniej wieczorem są one suche.

Przemyśl, czy nie lepiej zaoszczędzić pieniędzy (i na sprzęcie i potem na suszeniu) i o prostu kupić pralkę z większą ilością obrotów ;-)

U nas ze względu na ilość rzeczy do wybrania w związku z zakończeniem budowy proces decyzyjny uległ skróceniu do 15 min:-D:-D:-D

reklama
Do góry