reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Aqua ja tezkidys cos takiego dostalam i wydaje mi sie ze bylo to za uzycie nazy firmy produkujacej samochody bo potrzebowalam serwisu i mechanika
ostrzezenie to bylo czasowe chyba na miesiac

dziewczyny powiedzcie mi od czego moze mi dretwiec (podobnie do tego jak pod koniec ciazy mialam ucisk an nerwy) mrowiec od dwoch trzech dni a dzies jakby caly czas juz, reka od lokcia do dloni ale w sumie tylko zewnetrzne dwa palce bo jakby reka dretwiej wlanie za zwnetrznej krawedzi :baffled::-( moze tez troszke bark mnie boli ale najbradziej czuje wlasnie zdretwiala dlona szczegolnie maly palec

no chyba nie zawal w tym wieku :confused::baffled:

Kasiula, a nie zażywałaś zadnych leków?
Ja miałam taki objaw uboczny jak stosowałam antybiotyk Dalacin- oprócz rąk to jeszcze mi nogi wtedy zdrętwiały od stóp po kolana. Strasznie się wtedy zdenerwowałam, bo pierwszy raz miałam coś takiego i nie wiedziałam co jest grane. A po odstawieniu leku stopniowo mijało i chyba trzeciego dnia było już ok.

Kasuila mi czesto dretwieja rozne czesci ciala gdy mam za malo potasu- mam chore nerki bardzo duzo pije plynow i powoduje to wyplukiwanie mineralow-jesli nie zazywam dodatkowych tabletek to zaczynam odczuwac mrowienie i dretwienie- glownie nog i stop

Maggusia- fajnie że jestes :-D:-D:-D:-D:-Ddawno Cie nie było....gratulacje z okazji chrztu:tak::tak::tak:

Kasiulla - a może to brak magnezu ..jak ciało dretwieje ...to magnez powinien pomóc ...a kawy pijesz dużo ..albo coli ..bo one też wypłukuja magnezik

Suszi - Dalacin tak cięzki antybiotyk ..ja ostatnio przyjmowałam ...mnie się trzęsły ręce od niego

a teraz jeszcze bol pod lewa łopatka :baffled::happy2::confused:

moze to jakies nerwobole?? nerwica

albo faktycznie zawal :confused::-(
panikara jestem straszna :zawstydzona/y:

a co do lekow biore tylko artrhyl na stawy (glukozamine) ale nie sadze ze to od tego

Kasia -
jeszcze jakiś ucisk może być, albo w kregosłupie albo gdzieś

tak jak przy ciąży - chyba wtedy miałaś po prostu ucisk? czy coś innego?

reklama
tak pod koniec ciazy mialam jakis ucisk na nerw (bylam u neurologa) od wody, lenki itd i dretwiala mi prawa dlon ale tylko dlon a szczegolnie palce

teraz od chyba godziny to bardziej boli mnie pod lopatka niz mam zdretwiala reka :baffled:

Do góry