reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
razem z Ola wygralysmy konkurs na teletubisiowa ozdobe choinkowa - czasopismo Teletubbies oglosilo ten konkurs pare miesiecy temu i dzis sa wyniki- nagrodzono 5 dzieci, ich zdjecia i zdjecia prac sa na okladce (w srodku) gazety :) :) :)

Nawet nie wiecie jaka mam frajde :)

maga nie zdażyłam zobaczyć suwaczka o którym to była mowa, ale wyglada na to, że dobrze, ze go nie widziałam:-(trzymam mocno kciuki, zebys trafiła na ludzi, którzy Ci pomogą, no i Jaguni...

Madzia jak milo, ze się odezwałaś:-)gratuluje nowej pracy

dzieci w przedszkolu rozbrajajace.. prawie cały czas wszysccy chichotaliśmy, jedna dziewczynka ze spódniczka w górze, chłopczyk , który nie chciał tańczyć, drugi, który wołał kupe.. śpiewali super, deklamowali, kilkoro nie chciało solo sie odezwać (w tym tez moja Ola;-)), oj dzieci są wyjatkowe..

AniaM gratulacje dla Ciebie i Oli!!
ja wygrałam ostatnio spodenki polarowe w promocji gerbera, niestety opel zafira przeszedł mi koło nosa;-)

A tak wracając do autyzmu... trochę żartem

ten kolega o kt. tu pisałam mówił mi, że każdy z nas ma w sobie cechy dziecka autystycznego. Nie wnikałam... dziś po tym maga co piszesz, przyznaje rację. Ja mam takie cechy jak spotykam się z moją szwagierką... :cool2:

no proszę, mamaoli - nasza rozrywka się tu pojawiła ;-) pewnie paznokietki schną między imprezami :-D

Kinga skad wiedzialas????????:szok::szok:
chyba masz kamerke gdzieś tu zamontowaną;-)
właśnie susze paznokcie nad klawiaturą:-D:-D:-D

dzieci już popakowane na jutro
łózeczko turystyczne i wózek już w aucie:happy2:

reklama
Do góry