reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
kati o kurcze to podziwiam bo podroz faktycznie dluga-ja tez nigdy kacprowi miejsca nie wykupuje-ale zawsze mi sie trafia wolne miejsce i kazdy siedzi sobie sam(my siedzimy a kacper skacze-ostatnio nie spal w ogole to mnie strasznie umeczyl-jakis dzieciak siedzial przed nami i szczul kacpra jakas zabawka-3 godziny mu pokazywal-i chowal a kacper mi marudzil i wolal daj:wściekła/y: chcialam uwager zwrocic ale nie mialam odwagi)takze podziwiam was bo ja takiego dlugiego lotu sobie normalnie nie wyobrazam-teraz 9 maja lece juz sama z kacprem bez meza i nie wiem jak sobie poradze

Kati, Sylwia ja was podziwam z dziećmi w samolocie.....:tak: :tak: lot dla Was męczący a tu jeszcze bobasy które też są umęczone:-(

Dziewuszki spiesze z informacjami o wynikach z badania okulistycznego Antka .:tak: :tak: okazało się że Antos ma astygmatyzm...i nie ma żadnego zeza .....lekarka kazała przyjść za 6 miesięcy na kontrolę, powiedziała że z czasem wyjaśni się czy będzie musiał nosic okularki czy nie.....
ja właśnie mam astygmatyzm...ale na razie moje oczy sobie świetnie radą wiec okulary nie są konieczne....więc wyrażam nadzieje ze w przypadku Antka będzie tak samo..:tak: :tak: Podczas badania był bardzo grzeczny...a lekarka z uwagi na włoski nazwała Szopenikiem.:-D

Karolka jaki grzeczniusi ten Twój Szopenik:-D
Moja mama tez ma astygmatyzm z tym że nosi okulary, ale może u Antka nie będzie takiej potrzeby

reklama
Witajcie.Jestem tutaj pierwszy dzień i nie bardzo wiem o co chodzi,ale widzę jakąś listę mam z marca;). No to i ja mogę dołączyć?
Moja Alicja się urodziła 24.03.2006 o 19.20, waga 2460, 52 cm. Wcześniaczek - 36 tydzień :). Jesteśmy z Warszawy:) Może jakieś koleżanki, koledzy z naszego miasta?:)))
Pozdrawiamy!

Do góry