reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

mamooli: pewnie ze zazdroszcza i to bardzo!! :-)

ja tez na jednym nie poprzestane, juz nawet teraz coraz czesciej mysle o drugim bobasku. ale tylko mysle bo srodkow ma drugie dzieciatko to narazie nie mamy :no: zarowno finansowych jak i bytowych i dopoki sie to nie zmieni to nie bedziemy probowac...a szkoda ;-)

a ja w czwartek oderbalam swoj dyplom i teraz to juz czarno na bialym mam napisane ze studia skonczone!! :-) a troche juz mi ich brak :-p szczegolnie sesji :cool2:

reklama
Magda to szykuj sie na kolejne studia;-)
Ja mam nadzieję, że najpóźniej za jakieś 1,5 roku też sobie założę drugi suwaczek:-) :yes:

magda bardzo chętnie odstąpię ci swoją sesję, która już bardzo,bardzo blisko :szok:
a co kolejnego suwaczka nie planuję,może kiedyś zmienię zdanie w tej kwesti, ale na razie mówię stanowcze nie:tak:

Zgadzam sie z EMCIą ja tez nie chce zeby emi była kiedys sama na swiecie i ogolnie z rodzenstwem jest razniej milej no sa i gorsze strony pamietam jaks ie tlklam z moim bratem ale przynajmniej mam co wspominac

zawsze bylo mi zal kuzynki do ktorej jezdzilam ona byla jedynaczka i przy kazdej okazji blagala moja mame zeby mnie do niej poslala
teraz juz jest inaczej bo ma faceta i kolezanki ale kiedys tak było: smutno:baffled:

Ivka, to ze tobie nie bylo smutno nie znaczy ze twojemu synkowi tez nie bedzie! Oczywiscie to twoj wybor i twoje zycie. :tak:
Ja swoja siostre i brata uwielbiam!!! Dzieki nim mam rowniez przeukochanych siostrzencow (4 chlopakow) za ktorymi szaleje! No i te wigilje.... Cala rodzinka w komplecie... CUDO!!!
Ja z cala pewnoscia chce miec 3 a moze nawet 4, kto wie...;-)

Gadacie o tych dzieciach i suwaczkach,gadacie,a ja w nocy dzis mialam takie bole jak przed okresem,a to dopiero tydzien po owulacji no i tydzien od pekniecia gumki :szok: i tak sie zastanawiam czy to mozliwe ze zaciazylam a te bole byly spowodowane od zagniezdzenia sie jajeczka w macicy :eek: .Chyba zaczynam krejzowac...niech ja dozyje do konca tygodnia i doczekam sie @ :rolleyes:

Benita- spoko będzie dobrze zobaczysz ....a także mam takie bóle podczas owulacji..(a zaznaczam że nie mam powodów do niepokoju ..bo mój Kubutek ostatnio nie bardzo jest zainteresowany sekszeniem się ) :-) :-) :-) wiesz co ja uzywam patentex owal to są takie globulki plemnikobójcze i w połączeniu z gumką dają większy komfort i zabezpieczenie koszt ok. chyba 30 zł - nie pmiętam. więc jeśli się okaże że nici z kolejnego bobasa ..to polecam Ci to.:tak: :tak: :tak:

Karolkaz faktycznie masz racje. Ja tu obmyslam sposoby na niezaciązenie bo jak powszechnie wiadmomo gumki nie daja 100% (zreszta nie tylko one) ale w polączeniu z globulkami bedzie pewniej

reklama
Milla - ten sposób zabezpieczenia jest dość skuteczny..bo ja długi czas brałam tabletki antykoncepcyjne..i po nich teraz walcze w wagą i cerą (twarz i plecy) powiedziałam sobie że dam spokój z pigułkami....interesowałam się jeszcze tą wkładką Mirena (połączenie spirali z hormonami ale działającymi w macicy) ale to jest strasznie drogie 500zł Mirena i 300 zł założenie choć starcza na 5 lat...ale tyle kasy troszku mi szkoda:-) :-)

Do góry