reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
czesc dziewczynki :):)................własnie jestem w trakcie rozpakowywania wszystkiego .......internetu jeszcze nie mam swojego ......ale mysle ze w tym tygodniu juz bede miała:):):)
pozdrowionka i całuski dla wszystkich dzieciaczków marcowych i ich mamuś:):)

Kinguś - dużo zdrówka dla Karoli i spokojnej nocy życzę:happy:

a w ogóle to ogromne dzięki - smarowanie stóp olejkiem kamforowym jest gnialnym sposobem na katar (podziałało także na mojego tatę:-D )​

a mi pediatra zabroniła dla dzieciakó uzywać kamfory - bo zawiera coś tam szkodliwego dla dzieciaków - jakies ostatnie badania - nie wnikałam - zaprzestałam...

Kinguś - trzymaj sie - wiem coś o tym :(

tylko dolecz malutka do końca - mnie sie wydaje że moje jakoś tak niedoleczone puszczałam w świat...

mój mąż chory!!!! rozłozyło go choróbsko dokumentnie, trzymajcie dziewczynki kciuki, by Agatka nie podłapała choroby :(

na wszelki wypadek wywaliłam m na sofę do drugiego pokoju, nie będzie spał z nami w 1 pokoju

zrobiłam mu sok z cytrusów - wycisnęłam sok z cytryn, grejfrutów, pomarańczy i mandarynek, wyszło ponad 1 litr, dałam cherlakowi do wypicia + herbata z sokiem malinowym + tabcin + wapno musujące

Kinguś duzo zdrowia dla dzielnej Karolci:tak:
osinka no i dla Twojego meża:tak: miejmy nadzieje, ze Agatki nie zarazi

Sylwia oj tez bym się bała... dobrze że sobie w końcu poszli

Ja dzis byłam na USG wszystko OK:-)
mała waży jakieś 1200g i ulożona jak trzeba główką w dół

osinka to zdrowka dla M niech sie kuruje-przy takiej dobrej zonce juz jutro powinien byc zdrowy:tak: no i oby agatka sie nie zarazila

mamaoli super ze z cora wszystko ok i ze grzecznie lezy jak nietoperek;-) no i teraz to juz z gorki co?powklejaj jeszcze pare brzuszkowych fotek

osinko, nieraz ciesze sie, że mojemu Rafałowi do głowy nie przychodzi, żeby zaglądać na BB, bo ciągle pewnie słyszałabym: a osinka to... , a osinka tamto... Dobra żono :-):-):-) Na czworaka robiłaś mu ten sok??? :szok::szok:

humor trochę lepszy mam, bo Koza wróciła do normalności (mam nadzieję). Tylko jeszcze ta wysypka. :confused: A że pospała w dzień, teraz wieczorem usypiałam ją 2,5 godziny!!!! Teraz w najlepsze śpią razem z Tatulkiem, a ja - otworzyłam puszke ananasów i wsuwam... :-):-):-)

osinko, nieraz ciesze sie, że mojemu Rafałowi do głowy nie przychodzi, żeby zaglądać na BB, bo ciągle pewnie słyszałabym: a osinka to... , a osinka tamto... Dobra żono :-):-):-) Na czworaka robiłaś mu ten sok??? :szok::szok:

RACJA RACJA ze tu nie zagladaja:-D:-D:-Dbo bym mieli slowem przesrane:cool2:

a ja pije sok z ciemnych winogron istnie winny smak-jak dobre slodkie wino:-p mniam-nawet do kielonka sobie nalalam a co tam

nie przesadzajcie, że ja taka super jestem, mój M miałby inne zdanie ;-)
ponad 2 tygodnie on latał wokół mnie- śniadanka, kolorowe kanapki, zakupy, obiady, pranie itp., że mu się biedakowi należy (za same moje histerie i płacze z powodu unieruchomienia;-)):eek:

reklama
Do góry