reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Melduje poslusznie, ze juz powrocilam - calo i zdrowo! Bylo REWELACJA! Cudownie po prostu! Wszystko bylo extra miasto sliczne, choc troche szalone jak na moj gust...:-p Malenkie mosty i kanaly i piekne kamienice wzdluz kanalow...Wszedzie rowery (szok ile ich tam jest:szok: ), no oczywiscie "panienki" w oknach w dzielnicy "red light district", ktorej nie omieszkalismy odwiedzic:zawstydzona/y: :laugh2: ! Muzeum Van Gogha (sloneczniki na zywo!!!:-) :-) ), woskowe muzeum Madam Tussaud, dom Rembrandta, hotel rewelacja, romantyczne kolacje z mezusiem, w koncu mielismy czas pogadac i sie "odnalezc":tak: , no po prostu niesamowicie....... Zdjecia wstawie jak znajde chwilke i naciesze sie Ellunia, bo tak sie stesknilam ze nie da sie opowiedziec!!:-( :-( Buziaczki!

Emcia , Mokate super ze wazse wyjazdy sie udaly :-)
oj jak ja wam zazdroszcze.....

A ja wlkasnie zaczelam poszukiwania niani , sma caly tydzien..... juz nie mam sily :sick: nie mam jak co kolwiek zalatwic , nie mam nawet jak pojsc do lkarza ani na gimnastyke rehabilitacyjna na ktora powinnam chodzic przynajmniej raz w tygodniu :no: nie mowic o malej przyjemnosci dla siebie.
Mam nadzieje ze znajde kogos fajnego na pare godzin w tygodniu, przegladalam wlasnie oferty w Krakowie i jest w czym wybierac.

dziewczynki ......no to ja znikam na jakiś czas ...no moze jeszcze lukne dzis kilka razy na bb a pozniej to juz sama nie wiem kiedy sie pojawie .......bo nie mam pojecia kiedy internet podłączymy ...mam nadzieje ze w ciagu tygodnia lub dwoch :):)............tak wiec zycze wszystkim cioteczkom z bb i im bobasom ktore beda obchodziły roczek w najblizszych dniach WSZYSTKIEGO NAJ ....NAJ ..........NO I OCZYWISCIE GWIAZDKI Z NIEBA:):)..a my postaramy sie jak najszybciej powrocic na BB i nadrobić chociaz czesc zaległosci :):)

u nas nastoj szykowania imprezki sprzatam powoli jutro maz wziol wolne (czasem ma przeswity dobrego charakteru:dry:) bedziemu pichcic i sprzatac i szykowac sie na urodzinkowe szalenstwo:cool2::tak:

Teresko do zobaczenia poczytania juz niedlugo
dziewczyny super ze miło spedzilyscie czas zazdroszcze;-)

A ja bylam troche u marcoweczek 2007...i wlasnie dopoki bylam(o 16.16) czwarta marcowka sie rozdwoila.Oczywiscie odrazu gratulacje i tak dalej...Ale to ekscytujace...przypomina mi sie zeszly rok kiedy my wszystkie dyzurowalysmy na BB i zastanawialysmy sie ktora z nas bedzie nastepna,a jak ktoras sie juz rozdwajala to jaka radocha byla...ech...az nabieram ochote na drugiego dziudziusia :tak: :-)

ja tez bym chciala tylko zaczynam miec obawy ze nie mam z kim mieć tego drugiego dzidzia :zawstydzona/y:juz w pierwszej ciazy wirzylam ze maz sie dzieki niej zmieni teraz byłoby to zwykle naiwniarstwo wierzyc w taką zmiane:baffled:

reklama
tereskaa - wracaj do nas szybko - życze wam spranej i na ile to możliwe bezproblemowej przeprowadzki i dużo zdrówka dla Patryczka i Ciebie oczywiście ( pijcie syropki smrodziuszki - bo pomagają)

Do góry