reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Melduje poslusznie, ze juz powrocilam - calo i zdrowo! Bylo REWELACJA! Cudownie po prostu! Wszystko bylo extra miasto sliczne, choc troche szalone jak na moj gust...:-p Malenkie mosty i kanaly i piekne kamienice wzdluz kanalow...Wszedzie rowery (szok ile ich tam jest:szok: ), no oczywiscie "panienki" w oknach w dzielnicy "red light district", ktorej nie omieszkalismy odwiedzic:zawstydzona/y: :laugh2: ! Muzeum Van Gogha (sloneczniki na zywo!!!:-) :-) ), woskowe muzeum Madam Tussaud, dom Rembrandta, hotel rewelacja, romantyczne kolacje z mezusiem, w koncu mielismy czas pogadac i sie "odnalezc":tak: , no po prostu niesamowicie....... Zdjecia wstawie jak znajde chwilke i naciesze sie Ellunia, bo tak sie stesknilam ze nie da sie opowiedziec!!:-( :-( Buziaczki!

Emcia , Mokate super ze wazse wyjazdy sie udaly :-)
oj jak ja wam zazdroszcze.....

A ja wlkasnie zaczelam poszukiwania niani , sma caly tydzien..... juz nie mam sily :sick: nie mam jak co kolwiek zalatwic , nie mam nawet jak pojsc do lkarza ani na gimnastyke rehabilitacyjna na ktora powinnam chodzic przynajmniej raz w tygodniu :no: nie mowic o malej przyjemnosci dla siebie.
Mam nadzieje ze znajde kogos fajnego na pare godzin w tygodniu, przegladalam wlasnie oferty w Krakowie i jest w czym wybierac.

dziewczynki ......no to ja znikam na jakiś czas ...no moze jeszcze lukne dzis kilka razy na bb a pozniej to juz sama nie wiem kiedy sie pojawie .......bo nie mam pojecia kiedy internet podłączymy ...mam nadzieje ze w ciagu tygodnia lub dwoch :):)............tak wiec zycze wszystkim cioteczkom z bb i im bobasom ktore beda obchodziły roczek w najblizszych dniach WSZYSTKIEGO NAJ ....NAJ ..........NO I OCZYWISCIE GWIAZDKI Z NIEBA:):)..a my postaramy sie jak najszybciej powrocic na BB i nadrobić chociaz czesc zaległosci :):)

u nas nastoj szykowania imprezki sprzatam powoli jutro maz wziol wolne (czasem ma przeswity dobrego charakteru:dry:) bedziemu pichcic i sprzatac i szykowac sie na urodzinkowe szalenstwo:cool2::tak:

Teresko do zobaczenia poczytania juz niedlugo
dziewczyny super ze miło spedzilyscie czas zazdroszcze;-)

A ja bylam troche u marcoweczek 2007...i wlasnie dopoki bylam(o 16.16) czwarta marcowka sie rozdwoila.Oczywiscie odrazu gratulacje i tak dalej...Ale to ekscytujace...przypomina mi sie zeszly rok kiedy my wszystkie dyzurowalysmy na BB i zastanawialysmy sie ktora z nas bedzie nastepna,a jak ktoras sie juz rozdwajala to jaka radocha byla...ech...az nabieram ochote na drugiego dziudziusia :tak: :-)

ja tez bym chciala tylko zaczynam miec obawy ze nie mam z kim mieć tego drugiego dzidzia :zawstydzona/y:juz w pierwszej ciazy wirzylam ze maz sie dzieki niej zmieni teraz byłoby to zwykle naiwniarstwo wierzyc w taką zmiane:baffled:

reklama
tereskaa - wracaj do nas szybko - życze wam spranej i na ile to możliwe bezproblemowej przeprowadzki i dużo zdrówka dla Patryczka i Ciebie oczywiście ( pijcie syropki smrodziuszki - bo pomagają)

Do góry