reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Fajnie, ze skrzynki dzisiaj wyjęłam 10 karteczek dla Bartusia :-D
Ja uważam,że ten pomysł z karteczkami jest rewelacyjny, będą miały nasze dziaciaczki pamiątkę. Już nie mogę się doczekać jak pokażę Mateuszkowi pierwsze urodzinowe karteczki:-)

Emcia udanego wyjazdu, baw się dobrze;-)

emcia: samych cudownych chwil na tym romantycznym wypadzie!!!

azik: fajnie ze ta akcja sprawia tyle radosci!! :tak: i o to wlasnie chodzilo! ;-)

u nas tez wypypka na czole i skroniach... podejrzewam ze po zoltym serze i cytrusach, ale jak narazie to nie moge jej wyleczyc :-(

Dziewczyny, a gdyby to była skaza białkowa to da się pozbyć wysypki?
Jeśli tak to w jaki sposób?
Bo gdybym miała odstawić białko całkowicie to nie wiem co miałabym dawać Stachowi?
No i chyba cycka trzeba by też było zakończyć.
Jak myślicie?

mysle ze najlepiej byloby odstawic wszystko co mleczne lub jajeczne. buleczki, ciasdteczka, jogurty itp. z karmieniem hmmm, no cos pytanie czy zdecydujedsz sie na diete eliminacyjna czy przejscie na mleko ha (dla alergikow) ale z taka rewolucja dieteczyczna to chyba lepiej isc do lekarza. ale pewnie dziewczyny malych alergikow tez posluza rada :tak:

mleko ha jest dla dzieci zagrozonych alergia a jak jest juz alergia na mleko to trzeba podac mieszanke mlekozastepcza czyli nutramigen lub bebilon pepti

reklama
Posłusznie melduję, że wróciłam cała i zdrowa :-)
Było suuuupeeeeeerrrrrr!!! Pozjeżdżałam za wszystkie czasy :tak:
Daria z Grzegorzem skusili sie kilka razy na snowboard, ale mnie to jakoś nie pociąga.
Wybaczcie, ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, więc czasem nie będę w temacie.

Do góry