reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kasiulla23 - to co za lekarz Ci to oznajmił?:szok: :szok: :szok: a TY na poczatku do jakiego lekarza chodziłaś? :-) :-) :-) jeśli chodzi o moją przyjaciółe mam nadzieje że wszystko się ułozy....:tak: :tak: :tak: :tak: Natomiast nie wiem czy wiesz Kuby siostra jeszcze nie urodziła>>.najpierw termin był na 10.01 potem lekarz stwierdził że 22.01 a teraz lerzy w szpitalu i termin jest na dzisiaj...ponoć brzuch się pręzy ale skurczów nie ma...:-) :no:

reklama
najpierw chodzilam do MSW i szybko zmienilam na lekarza z madurowicza
no ty chyba zarujesz?:szok: :szok: a w jakim Iza szpitalu lezy?? nie ma oplaconego zadnego lekarza ani pielegniarki zeby cos zrobili?:szok: :confused:

Kasia- Iza chodziła do lekarza który jest z madurowicza, a wybrała szpital Kopernika - tam jest taki malutki bardzo fajny oddział ginekologiczny, ale nie ma tam jej lekarza prowadzacego....widzisz jak to jest jak się nie ma swojego lekarza...:-( :-( :-( :-( ja tam bym ze strachu umarła...jak ja byłam w szpitalu to moja lekarka dr Gruszczyńska codziennie u mnie była i mało tego cesarke mi robiła:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Kasia- nie pamiętam nazwiska...Iza ma opieke medyczną z Medicoveru i tam chodzia za darmo do lekarza...ale nazwiska nie pamiętam:no: :no:

ja przy łożysku przodującym lżałam kilka razy w szpitalu, no i cała ciąża na L-4, włącznie z leżeniem i to na poważnie.

dziewczyna przyszła lezeć do szpitala 2 stycznia bo krwawiła, była w 18 tygodniu ciązy ( ja już wtedy byłam w 30 ) pierwsze dziecko miało 16 miesięcy... ona z Poznania a w Szczecinie byłą u rodziców...

wyszłą - bo do niej wpadłam jak byłam na kontrolne po 20 kwietnia z dzidziusiem... mogła podnieść sie tylko do zjedzenia...

ale ma zdrowych dwóch chłopkaów :)

ojej i czego się nie zrobi dla tych urwisów...

czesc dziewczyny
jakos nie mam czasu odstatnio na nic... Zuzia coraz czesciej potrzebuje mojej uwagi a do tego zaczelam chodzic do collegu na angielski trzy razy w tygodniu i to po 6 godzin :szok: :szok: :szok: ciezko mi bylo w tym tygodniu zostawic Zuzie pod czyjas inna opieka :baffled: i caly czas sie martwilam czy aby nie placze. ale obylo sie bez marudzenia i jestem z niej bardzo dumna :tak: :tak: :tak:
mam nadzieje ze sie akcja karteczkowa wyjasnila i ze niedlugo dostaniemy cala liste bo karteczki zakupione, tylko trzeba popodpisywac i wysylac!!! :cool2: az nie moge sie juz doczekac
lece teraz poczytac inne watki (oczywiscie jak mi Zuzia da :wściekła/y: )

reklama
zuzia fajnie ze masz z kom mala zostawic ja moge tylko pomarzyc....z checia tez bym sie zapisala na jezyk ale nie mam co z malym zrobic,pewnie ten pierwszy raz bez maluszka jest taki lekko nerwowy;-)ze myslisz tylko o maluszku

Do góry