reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kasiulla23 - to co za lekarz Ci to oznajmił?:szok: :szok: :szok: a TY na poczatku do jakiego lekarza chodziłaś? :-) :-) :-) jeśli chodzi o moją przyjaciółe mam nadzieje że wszystko się ułozy....:tak: :tak: :tak: :tak: Natomiast nie wiem czy wiesz Kuby siostra jeszcze nie urodziła>>.najpierw termin był na 10.01 potem lekarz stwierdził że 22.01 a teraz lerzy w szpitalu i termin jest na dzisiaj...ponoć brzuch się pręzy ale skurczów nie ma...:-) :no:

reklama
najpierw chodzilam do MSW i szybko zmienilam na lekarza z madurowicza
no ty chyba zarujesz?:szok: :szok: a w jakim Iza szpitalu lezy?? nie ma oplaconego zadnego lekarza ani pielegniarki zeby cos zrobili?:szok: :confused:

Kasia- Iza chodziła do lekarza który jest z madurowicza, a wybrała szpital Kopernika - tam jest taki malutki bardzo fajny oddział ginekologiczny, ale nie ma tam jej lekarza prowadzacego....widzisz jak to jest jak się nie ma swojego lekarza...:-( :-( :-( :-( ja tam bym ze strachu umarła...jak ja byłam w szpitalu to moja lekarka dr Gruszczyńska codziennie u mnie była i mało tego cesarke mi robiła:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Kasia- nie pamiętam nazwiska...Iza ma opieke medyczną z Medicoveru i tam chodzia za darmo do lekarza...ale nazwiska nie pamiętam:no: :no:

ja przy łożysku przodującym lżałam kilka razy w szpitalu, no i cała ciąża na L-4, włącznie z leżeniem i to na poważnie.

dziewczyna przyszła lezeć do szpitala 2 stycznia bo krwawiła, była w 18 tygodniu ciązy ( ja już wtedy byłam w 30 ) pierwsze dziecko miało 16 miesięcy... ona z Poznania a w Szczecinie byłą u rodziców...

wyszłą - bo do niej wpadłam jak byłam na kontrolne po 20 kwietnia z dzidziusiem... mogła podnieść sie tylko do zjedzenia...

ale ma zdrowych dwóch chłopkaów :)

ojej i czego się nie zrobi dla tych urwisów...

czesc dziewczyny
jakos nie mam czasu odstatnio na nic... Zuzia coraz czesciej potrzebuje mojej uwagi a do tego zaczelam chodzic do collegu na angielski trzy razy w tygodniu i to po 6 godzin :szok: :szok: :szok: ciezko mi bylo w tym tygodniu zostawic Zuzie pod czyjas inna opieka :baffled: i caly czas sie martwilam czy aby nie placze. ale obylo sie bez marudzenia i jestem z niej bardzo dumna :tak: :tak: :tak:
mam nadzieje ze sie akcja karteczkowa wyjasnila i ze niedlugo dostaniemy cala liste bo karteczki zakupione, tylko trzeba popodpisywac i wysylac!!! :cool2: az nie moge sie juz doczekac
lece teraz poczytac inne watki (oczywiscie jak mi Zuzia da :wściekła/y: )

reklama
zuzia fajnie ze masz z kom mala zostawic ja moge tylko pomarzyc....z checia tez bym sie zapisala na jezyk ale nie mam co z malym zrobic,pewnie ten pierwszy raz bez maluszka jest taki lekko nerwowy;-)ze myslisz tylko o maluszku

Do góry