reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

widocznie mroz tak podzialal :-)
ale dzis juz sie smiala i nie zasnela
moze nie zdazyla bo bylysmy tylko 20 min no bo po antybiotykach jestesmy :-)

reklama
Czesć Kaśka...:-) :-) :-) Dziewuszki ja i kasiulla23 my rodziłyśmy w tym samym szpitalu tylko Kaśka tydzień wcześniej urodziła...poza tym moja teściowa i Kasi mama bardzo dobrze się znają....:-D :-D :-D :-D

Lolcia- fakt że bb ma cos takiego że zjednuje ludzi :-D :-D my z Kaśką piszemy sporadycznie na gg poza tym spotykałyśmy się w przychodzni na sprawdzeniu bioderek....oj ta nasza poczciwa Łódź jest taka mała....i nawet chodziłysmy razem do szkoły rodzenia

Kasiula- Ale Emi jest już taką pannicą i ja osobiście widze do Ciebie duże podobieństwo:-D :-D :-D a powiedz mi jak Ci w Londynie...powiem tak my także się zastanawiamy nad wyjazdem:-) :-) :-)

Lolcia- fakt że bb ma cos takiego że zjednuje ludzi :-D :-D my z Kaśką piszemy sporadycznie na gg poza tym spotykałyśmy się w przychodzni na sprawdzeniu bioderek....oj ta nasza poczciwa Łódź jest taka mała....i nawet chodziłysmy razem do szkoły rodzenia

Kasiula- Ale Emi jest już taką pannicą i ja osobiście widze do Ciebie duże podobieństwo:-D :-D :-D a powiedz mi jak Ci w Londynie...powiem tak my także się zastanawiamy nad wyjazdem:-) :-) :-)

czesc Karola :-) :-)
jak to zastanawiacie sie nad wyjazdem do Londynu?? :confused: :confused: :baffled:

Kasiulla 23 - A tak sobie nad tym myślimy ....ale na razie się zastanawiamy....:-) :-D mój brat planuje po skończeniu studiów wyjechać moja mutter też o tym mysli....mnie w Polsce trzyma to że mam jeszcze dziadka i babcie....i tego nie chciałabym przegapić....ale zastanawiamy się nad takim wyjazdem chociaż na trochę a może na stałe kto to wie....:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

a jak Antos sie miewa???
bo Lenka ma katar niewielnki ale ma zreszta dzis chyba troszke silniejszy :wściekła/y: wsciekne sie jak sie znow rozlozy :-( a perspektywa kolejnego antybiotyku i jej cierpien i dawania go na sile mnie przeraza :wściekła/y: :-(

a jak Antos sie miewa???
bo Lenka ma katar niewielnki ale ma zreszta dzis chyba troszke silniejszy :wściekła/y: wsciekne sie jak sie znow rozlozy :-( a perspektywa kolejnego antybiotyku i jej cierpien i dawania go na sile mnie przeraza :wściekła/y: :-(
Kasia - Antos dobrze...ostatnio był mamły kryzys w jedzeniu ...złościł się jak go karmiliśmy i wkładał reke do kubeczka:-) :-) :-) poza tym rozrabia i zabiera się do stawania...i jesteśmy przeszczęsliwi bo Mały tak z tym siadaniem sie opóxniał a teraz jak ruszył z kopyta to i siada i próbuje stawać ...:-) :-) :-) Nie martw się Lenka nie rozłozy się ...wszystko będzie dobrze zobaczysz.
Mam problem z moją przyjaciółką jest już teraz w 8 tygodniu ciązy i przedwczoraj miała krwawienie....lekarze mówią że łozysko się odkleja...więc czeka ją leżenie 9 miesięcy.:no: :no: :confused: :confused:

reklama
ja tez krwawilam ok 6 tyg ciazy i powiedziano mi te to martwa ciaza :wściekła/y: :baffled:
musialam czekac dwa tygodnie ale sie okazalo ze wszystko jest ok tyle tylko ze mialam przodujace lozysko,mialm sie oszczedzac ale na szczescie nie lezec :tak:
wszystko bedzie ok:-)

Do góry