reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

buuuuuuuuuuuuu ..... nie zgadniecie co robię o tej porze ...... no tak .... pracuję :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

... nie powiem , płacą ale ....

tak chce mi się spać :sick: :sick: :sick: w nosie mam już tę kasę ale nie dało rady odmówić

reklama
nooooo

... tyle, że byłam w pracy od rana, a teraz zaliczam drugą zmianę przed kompem w domu:dry:

ale i tak razem raźniej:happy:

UUU, dzisiaj u nas halny wieje, czyli jutro pewnie po śniegu zostanie wspomnienie... Szkoda

Jakie macie sylwestrowe plany? My ze względu na Jasia zdecydowaliśmy się w tym roku zrobić małą prywatkę u nas.

U nas sniegu juz prawie wcale nie ma

Co do Sylwka, to juz sama nie wiem, mamy propozycje do mojej Sis (robi u siebie imprezke) ale nie bardzo sie chce mojemu P, poza tym bedzie tam cala banda dzieciakow (5 lobuziakow w wieku 4-6lat). Moja znajoma siedzi tez z 6co miesiecznym synem w domu, moze z nimi sie zgramy, ale i tak znajac mojego P (malo prywatkowy) skonczy sie w domu przed TV :baffled:

Ale wcale nie jest mi zle w tego powodu, bo ostatnio mam jakis kryzys i zmeczona chodze caly czas, wiec zadnego pozytku ze mnie nie bedzie, padne pewnie przed polnoca:laugh2:

My wybieramy się do znajomych na imprezkę :happy: - choć nie wiem jak to będzie bo czuję się ledwo żywa:dry:.

Maks debiutuje z noclegiem u dziadków:happy:.

Mam nadzieję że mu się spodoba, bo w marcu chcielibyśmy wybrać się na tydzień na narty i zostawić go u dziadków na tydzień (choć mam na razie mieszane uczucia co do tego pomysłu).

A my jutro na obiad do teściowej, tam zostawiamy Ole i jedziemy do moich rodziców gdzie zostawiamy Maksa, w drodze powrotnej przywozimy do nas moją koleżankę z mężem, też ciężarna tylko termin ma już na początek marca:-) i do nas dołączyc ma jeszcze jeden kolega z żoną no i sobie poimrezujemy:tak: , najbardziej mnie cieszy to że w poniedziałek bede mogła pospać ! Właśnie ozdobiłam pokój balonikami i dokonczyłam salatke

UDANEGO SYLWESTRA KOBIETKI!!!!!

reklama
Do góry