reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

buuuuuuuuuuuuu ..... nie zgadniecie co robię o tej porze ...... no tak .... pracuję :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

... nie powiem , płacą ale ....

tak chce mi się spać :sick: :sick: :sick: w nosie mam już tę kasę ale nie dało rady odmówić

reklama
nooooo

... tyle, że byłam w pracy od rana, a teraz zaliczam drugą zmianę przed kompem w domu:dry:

ale i tak razem raźniej:happy:

UUU, dzisiaj u nas halny wieje, czyli jutro pewnie po śniegu zostanie wspomnienie... Szkoda

Jakie macie sylwestrowe plany? My ze względu na Jasia zdecydowaliśmy się w tym roku zrobić małą prywatkę u nas.

U nas sniegu juz prawie wcale nie ma

Co do Sylwka, to juz sama nie wiem, mamy propozycje do mojej Sis (robi u siebie imprezke) ale nie bardzo sie chce mojemu P, poza tym bedzie tam cala banda dzieciakow (5 lobuziakow w wieku 4-6lat). Moja znajoma siedzi tez z 6co miesiecznym synem w domu, moze z nimi sie zgramy, ale i tak znajac mojego P (malo prywatkowy) skonczy sie w domu przed TV :baffled:

Ale wcale nie jest mi zle w tego powodu, bo ostatnio mam jakis kryzys i zmeczona chodze caly czas, wiec zadnego pozytku ze mnie nie bedzie, padne pewnie przed polnoca:laugh2:

My wybieramy się do znajomych na imprezkę :happy: - choć nie wiem jak to będzie bo czuję się ledwo żywa:dry:.

Maks debiutuje z noclegiem u dziadków:happy:.

Mam nadzieję że mu się spodoba, bo w marcu chcielibyśmy wybrać się na tydzień na narty i zostawić go u dziadków na tydzień (choć mam na razie mieszane uczucia co do tego pomysłu).

A my jutro na obiad do teściowej, tam zostawiamy Ole i jedziemy do moich rodziców gdzie zostawiamy Maksa, w drodze powrotnej przywozimy do nas moją koleżankę z mężem, też ciężarna tylko termin ma już na początek marca:-) i do nas dołączyc ma jeszcze jeden kolega z żoną no i sobie poimrezujemy:tak: , najbardziej mnie cieszy to że w poniedziałek bede mogła pospać ! Właśnie ozdobiłam pokój balonikami i dokonczyłam salatke

UDANEGO SYLWESTRA KOBIETKI!!!!!

reklama
Do góry