reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

iwosz ja też jestem na studiach zaocznych i też tam dokopsowali wf :szok: na szczęście władze uczelni wiedzą że to fikcja i nikt nie będzie chodził bo kiedy (program i tak na maxa rozbudowany) więc bardzo chętnie przyjmują zwolnienia od lekarza czy zaświadczenia z siłowni czy basenu, że się chodzi na takie zajęcia i wystarczy. Mam nadzieję że u ciebie będzie podobnie :tak:

reklama
U mnie wczoraj był sajgon, byliśmy na usg bioderek i reszcie nie musimy już chodzić do tej poradni - bioderka ok ale ciągle troszeczkę z tym odwodzeniem nie tak . Piluchować szeroko na szczęście nie trzeba. tylko nosić Antosia z szeroko rozstawionymi nóżkami.

Pojechała z nami wczoraj teściowa- i dała taki popis że w końcu wyszłam z samochodu i walnęłam drzwiami. Ten babsztyl jest jakiś chory zadrapała Antosiowi nóżkę pierścionkami do tego pchała go do tyłu jak siedział - mocno w klatkę piersiową - to jest psychol. do tego wczoraj przyjechała jakaś ciotka z ich rodziny to po moim mieszkaniu oprowadzała jak po własnym- oczywiście mówiąc że tego jeszcze nie ma a tamto jest popsute. Obrzydliwa baba.......!!!!! szkoda słów

u mnie zupelny brak czasu na bb wszystko pakuje piore ukladam sprzatam wszedzie jezdze sie zegnac do babć dziadkow prababć i non stop zajeta zagladam na zdjecia tylko czasem

oj ciągle jakieś dziwne dla mnie to nowe BB:baffled:
nie mogę się przyzwyczaić i nie mam ku temu okazji bo jeszcze jakiś czas bez komputera będe
samopoczucie nadal fatalne, ostatnio wymiotuje co rano i wieczór no i koszmarne bóle głowy mam, ale cóż muszę przetrzymać
u lekarza byłam w poniedziałek ale niewiele mi powiedział bo stwierdził że wszystko będzie jasne jak zrobię USG,
według moich obliczeń termin porodu wypada 13 maja
czyli 10 dni przed 3 urodzinami mojej OLI
oj boję się tego wszystkiego co mnie czeka.....

dziękuję Wam za gratulacje i słowa pociechy bo baaaardzo mi to teraz potrzebne, ciesze się jak ktoś się cieszy na więść o mojej ciąży a nie wpada w szok
najgorsza jak narazie była reakcja mojej teściowej która jak się dowiedziała to się słowem nie odezwała...............

pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
aha i adresy dotarły od Kingi dzięki

musimy chyba kupic młodemu nastepny fotelik do auta, w ten już sie przestaje miescic, ramionka ma troche zgiete, niby do 13 kilo ten fotelik, ale nie wiem jakim cudem mialby sie w nim zmieścić 13-kilowy kloc...

mamaoli ja też ściskam cię gorąco wirtualnie :))) i trzymam za ciebie kciuki a Miłoszek pokrzykuje "mammmamammmaaa". Wiem, że się martwisz, ale i ja gratuluję ci maluszka. Nie przejmuj się teściową, takie osoby zwyczajnie trzeba zlewać i nie dawać im się zdenerwować. Jesteś dzielną mamusią kochana :tak::tak::tak:

Mamaoli, Maksia i ..... zobaczysz ze wszystko sie ulozy a tesciowa nie warto sie przejmowac bo to tylko szkodzi Waszemu dzidziusiowi chociaz sama pewnie o tym wiesz najlepiej.
Buziaczki

reklama
mamooli tesciowa naprawde ma chyba najmniej do powiedzenia w tym temacie
moja tez jak sie dowiedziala o 1ciazy to powiedziala ze zniszczylismy sobie zycie i to najwiekszy blad itp
a teraz beczy ze wyjezdzamy i ma fioła na punkcie emili

Do góry