reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kasiula powodzenia Wam zycze mam nadzieje ze bedzie Wam tam dobrze!!! mamooli moja mama tez mowila co Wy zrobiliscie, zycie zniszczylas sobie, a teraz to z Agatka szaleje!! uparcie bede powtarzala ze moze bedzie ciezko ale wazne ze masz super meza i jego wsparcie!! wiem jakie to wazne dla mnie i mam to szczescie ze Jacek jest dla mnie tez superwsparciem i zwykle to mnie uskrrzydla nie wiam jak by bylo gdybym byla sama

reklama
kasiula no i koniecznie nowy adres nam przyslij!!! bo kartki dla emi nie bedzie gdzie wyslac :-) powodzenia!!! i do szybkiego napisania!! smsy tez pisz i to jak najczesciej!

Dopiero nadrabiam wątki, bo jak zwykle ostatnio brakowało czasu na BB.
Ewunia - gratulacje! Na pewno świetnie sobie poradzisz, bo nie opuszcza cię optymizm, a to już połowa sukcesu.
Kasiula - powodzenia na "nowej ziemi";) No i nie zapominaj o nas!!!

Nie doczytałam jeszcze, czy gdzieś już dyskutowałyście na temat tych "trujących wózków", ale w szoku jestem:szok: :szok: :szok: My mamy Deltima, którego w ogóle pewnie nikt pod tym kątem nie badał, bo to polska firma. I teaz się zastanawiam, czy mój Jaś jest w nim bezpieczny...

Kasiu powodzenia na Wyspie!!!

Ja dzis bylam w Krakowie, (sprawy firmowe - blee), ale nie tylko:-p Odwiedzilam ta nowa galerie krakowska - olbrzymia, Lolo zasnal na zakupach :-D a mama troche poszalala, wiec humorek mam superowy choc juz jestem troszeczke zmeczona!

Nie doczytałam jeszcze, czy gdzieś już dyskutowałyście na temat tych "trujących wózków", ale w szoku jestem:szok: :szok: :szok: My mamy Deltima, którego w ogóle pewnie nikt pod tym kątem nie badał, bo to polska firma. I teaz się zastanawiam, czy mój Jaś jest w nim bezpieczny...

Daj spokoj Pytia tez wlasnie o tym czytalam! No az sie czlowiekowi slabo robi jak cos takiego czyta!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jak mozna robic cos takiego!! Co jak co ale dzieci truc!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak to przeczytalam, to taka bezsilna zlosc mnie ogarnela, ze mi sie chcialo plakac! Bo to z pewnoscia nie tylko wozki! Te substancje sa pewnie i w tysiacu innych rzeczy z ktorymi nasze maluszki maja stycznosc na codzien!!! Akurat dwa dni temu ogladalam program na temat tych substancji! Robili badania na dzieciach (pobierali krew) i sprawdzali zawartosc trucizn we krwi! To te dzieciacki to doslownie chodzace chemikalia! A jak podawali gdzie te rozne swinstwa sa, ktore przenikaja do krwi i np. powoduja raka i inne to nie moglam spac!! (dywany, kanapy, srodki czystosci itp. itd.....):no::no::no::no::no:

Kasiula Matula zycze udaje podrozy i zeby Emilka zniosla ja dobrze:-) ty rowniez no i jak bedziesz juz na miejscu odezwij sie i zakladaj szybko necika bo bedzie ciebie nam brakowac:happy:

Wlasnie dziewczyny co do tych wozkow ja tez jestem w szoku!:szok::wściekła/y:
Jak wogole mozna takie cos wyprodukowac:confused::no:

Dziewczyny, a powiedzcie, z tymi wozkami to chodzi o dany model o ktorym mowili, czy tak naprawde to kazdy model z firmy ktora zostala przetestowana juz jest do bani, ja mam Hauck-a ale nie ten model o ktorym pisali, i raczej jestem pewna na 100% ze uzyli tych samych materialow, bo przeciez wychodza z tej samej fabryki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co tu teraz robic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Izka, mi sie wydaje, ze badali po jednym modelu z tych bardziej popularnych firm i podejrzewam, ze jak wykryli w jednym to reszta to samo! Z drugiej strony czy te modele co w nich nic nie wykryli to wszystkie wozki danej firmy sa bezpieczne?? My mamy Graco ale inny model! I tez sie martwie! No szlag by to trafil w jakich czasach przyszlo nam miec dzieci!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Gdzie nie spojrzysz tam same trucizny i inne cholerstwa! Nie uchronimy naszych aniolkow, nie ma szans - walka z wiatrakami......:-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Mamo Oli - a ja Ci troszkę zazdroszczę :)
to takie głupie, człowiek zalatany, ameczony, pada na twarz,
a mi nadal się marzy kolejne dziecko...

wczoraj moja przyszła chrześnica przyjechała do domku, ma juz 4 dni :)
takie małe śliczne cudo !!!

ja to chyba jakaś matka polka, albo coś.

Aniu, będzie dobrze - ciężke dwa latka przed Tobą, ale poptem będzie z górki.
oby z dzidzią i Tobą podczas ciązy było dobrze.

Kasiula - powodzenia w nowym, lepszym domu... (daleko od teściowej)

nie mam czasu zaglądać, a tak dużo się dzieje.

Do góry