reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Widzę że zainteresowanie zabawkami i innymi akcesoriami jest coraz większe z racji że nasze pociechy rosną i rosną.

U mnie załamka Antoś chorutki :-( - ma zapalenie gardła i bardzo wysoką goraczkę 38,8 dostał antybiotyk (niestety) ale gardziołek boli i jest cały czas płacz. Dotego nic nie chce jeść (i tu mu się nie dziwie!!!!!) dzisiaj nawet zwracał wszystko co zjadł - wyjątek stanowiłanzupka jarzynowa z kurczaczkiem - zjadł aż miło. No i nastąpił powrót do cycusia - jest częściej . Jesteśmy jednak dobrej myśli że leki szybko zadziłają. Tak mi smutno z tego stresu dostałam rozwolnienia i temperatury i do tego w pracy zaczyna się rok akademicki więc jest tak zapieprz że już mam dość.:-(

reklama
A pro po zaglądania na forum, to ja ostatnio kompletnie na mam czasu. Kinga już tak raczkuje, że nie mogę zostawić jej samej nawet na chwilę na dywanie w pokoju, bo w momencie dobiera się do przesadzania kwiatka lub włazi pod stół lub majstruje przy DVD.
A poza tym, korzystamy z ładnej pogody, więc po pracy szybki obiad i na spacer.

A co do zabawek, to właśnie zamierzałam poszukać jakiś nowych, bo te co ma już jej się znudziły. Tylko, że nie wiem, czy jest sens, skoro najfajniejszymi zabawkami są piloty, telefon i różne gazety.:-D

a ja dostalam propozycje pracy od mojego szwagra, pracuje w firmie gdzie szukaja sekretarki 2000 na reke w sumie 4000 tys brutto a praca smiesznie prosta, a dla nas to super, boje sie tylko ze Jacka rodzice nie dadza rady Agatce bo to oni by sie nia zajeli dziewczyny co myslicie, my mieszkamy z moimi rodzicami mamy tylko Jacka pensje 1600 tu nie musimy zadnych rachunkow placic, ale chcalabym sie bardziej od moich rodzicow uniezaleznic, jedyna obawa jest fakt ze Jacka rodzice moga nie dac rady z Agatka chociaz sie zgodzili nia zajmowac...

Karolkaz mam nadzieje ze Antosiowi szybko przejdzie choroba trzymam kciuki!glowka do gory nie denerwuj sie tak:happy:

Ewunia mysle ze powinnas przyjac propozycje pracy bynajmniej nawet i dlatego ze chcesz byc niezalezna od rodzicow wiesz zaufaj rodzicom moze w podjeciu decyzji pomoze ci takie cos ze zostawisz Agatke na jeden dzien rodzicom pojedziesz gdzies na pare godzin i zobaczysz jak miewa sie coreczka;-)moze i za niedlugo moglibyscie sobie pozwolic na swoje mieszkanko:-)pomysl jak moze byc wam lepiej wiesz ja tez musialam sie wiele rzeczy wyrzeknac i nadal sie wyrzekam aby byc niezalezna:happy::tak:trzymam kciuki w podjeciu dobrej deyzcji.

oj antosiu nie choruj!! pewnie to anginka jakas jak wymiotuje :( bartek tez zakatarzony, ale narzie nic innego nie doszlo i oby! a ta zabawka piesek cos tam... :) to u nas w auchan byl, moze w innych miastach tez jest?

moja kuzynka ktora mieszka w londynie wczoraj rano zaczela rodzic to znaczy lekarze zaczeli dzialac bo po terminie i pislaalm wlasnie do jej siostry zeby dali cos znac bo sie strasznie niecierpliwie czy sie udalo jej przemęczyć

ja ostatnimi czasy, nie mam już sił siedzieć na forum, dla mnie doba powinna mieć co najmniej 30 h...jeszcze w dodatku dzisiaj o 16 mam poprawkę :( 3majcie za mnie kciuki dziewczyny, bo coś mi się bardzo wydaje,że obleję...przy jagódce mam totalny brak czasu na naukę :(

reklama
Na początek:

Ivka76, spóźnione życzonka urodzinowe: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!

Maga, będziemy z Filipem trzymać moooocno kciuki!!!

Ja też coraz mniej czasu na BB - poza tym ten nowy wygląd... jakoś mnie nie przyciąga. Tamta szata graficzna była prosta i jakaś taka bardziej przejrzysta, tutaj jakoś dziwnie się posty czyta.
No i Was - Mamuś Marcowych tylko brak...

Zdecydowalam się na rozpoczęcie studiów, zaocznych, więc teraz już w ogóle nie beędzie czasu - no... w pracy zawsze na BB wejdę :)

Filip z dnia na dzień coraz fajnijszy, dwie dolne jedynki idą mu równiutko razem :D rozgdała się jak.... dadadaa, bababab, blblelbe, bububu i inne :)
No i jest coraz bardzije stabilny jak go się na chwilkę posadzi, trzymam go po paszkami i coraz ładniej musiedzenie wychodzi :)

Pozdrowionka!!!

Do góry