reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
czesc dziewczyny.....przepraszam ze tak długo nie pisałam ,ale wciaz mam za mało czasu...jesli juz go mam to wole je poswiecic Nadusi:-).....u mnie NARAZIE nic ciekawego póki co spóznia mi sie okres i bede musiała chyba zrobic test ciązowy....qrcze...nie jestem gotowa na drugie baby...

kurczę w pracy mam przeglądarkę IE 6.0 i wszystko działa, a w domu nie, chyba naprawdę coś przestawiłam.

oj monika! to na pewno przemeczenie, stres itp. mi spozniaj sie jakies 4 tyg juz dwa testy robilam ale byly neget. wiec i tobie pewnie sie drugie baby nie przydazy...narazie :)

mi maz wczoraj zapowiedzial ze jak sie spotkamy to tak mnie ukocha na przywitanie ze az zrobi mi syna :eek:
chyba sie nie skusze

witaj monika no pewnie ze jak nie masz chwili to kazda wolna trzeba przy niuni spedzac ja mam wolna jak spi emi i siedze na bb :happy:

magda ja też się wkurzam, taki prosty tekst nawet żadnych ozdób nie można wstawić:baffled: Ja nawet w domu nie mogę wysłać szybkiej odpowiedzi, tak jakby ta opcja wogóle nie działała:confused:

reklama
Do góry