reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mateusz w sobotę dostał w spadku po moim chrześniaku krzesełko do karmienia. Ale super sprawa. Moge go w końcu nakarmić w spokoju bez obawy że kopnie mi w talerz i cała zawartość kaszy wyląduje mi na spodniach:happy: . Wykładam mu na blat zabawki a on szczęsliwy rozrzuca je po całym pokoju. Muszę Wam wkleić zdjęcie jak zrobię bo taki dorosły mi się wydaje w tym foteliku.:tak: I ma nową zabawkę - prezent od chrzestnego na imieniny ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW, Fisher Price (127576190) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ja chciałam kupić Mateuszowi szczeniaczka uczniaczka z fisher price, po prostu super , ale niestety była chyba tylko jedna partia tej zabawki i teraz nigdzie jej nie ma:-(

Bardzo fajne są te klocki sensoryczne Kuba też dostał od taty taki na pólroczku tylko piłeczki bardzo je lubi bo mu się w nich ruszają różne rzeczy i fajosko sie turlają

Jest do sciagniecia na stronie mozilli co podala catheinka nowa wersja mozilli ja mam wszystko i naprawde szybko chodzi:-)

Lolcia swietna zabawka!:tak:

Ja tez musze cos kupic Brianowi bo normalnie wzsystko mu sie znudzilo taka maruda jest ze szok nie chce sie starymi zabawkami bawic:eek:

reklama
Do góry