reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ivka- DUUUZO DUUUUZOOO zdrowka i szczęścia!A ja dzisiaj bardzo szczesliwa-bo bylam u fryzjera na pasemkach +obcieciu wlosow, nawet dentyste dzielnie przezylam! A jutro wesele-ciekawe jak Jasiek sie bedzie zachowywal w kosciele...hm chyba mu troche nie grzechoczacych, pluszowych zabawek wezme-bo jego najwieksza pasja jest ostatnio rzucanie wszytskimi zabawkami na podloge oraz uderzanie nimi z calych sil w inne przedmioty

reklama
czesc jak sie wezmie szybka odpowiedz to na dole jest idz do zaawansowanych i juz wtedy z boku sie pojawia pozdrawiam Marta:-)

Dziewczynki, założyłam ten wątek, bo nie wiem, jak wy, ale jak ciągle czuję się w nowym forum bardzo niepewnie. Nie wszystko rozumiem i nie wszystko umiem obsługiwać. Zamiast zawracać za każdym razem głowę adminom, to może tu sobie nawzajem pomożemy w odkrywaniu tajników nowego BB?

Np.
1. W miejscu wypowiedzi AniaM od paru dni mam tylko wielką na pół ekranu pustą ramkę??? Czy któraś też tak ma?
2. Czy ktoś może mi podać link do naszych zdjęć, bo nie mogę znaleźć?
3. Co to znaczy "subskrybuj wątek" i jak z tej funkcji skorzystać?
4. Dlaczego czasem pojawia się na górze opcja "pokaż ostatni nieczytany", a czasem nie? I czy to dotyczy ostatniej nieprzeczytanej wypowiedzi na danej stronie czy w całym wątku?
5. Czy da się zrobić tak, żeby po wysłaniu odpowiedzi automatycznie wyświetlała się główna strona Marcowych Mam, bo dla mnie ponowne wyświetlanie wątku z moją odpowiedzią jest stratą czasu. Przecież wiem, co napisałam!

och dentysta ja chyba przez najblizsze sto lat juz go nie dowiedze dzil byl punkt kulminacyjny siedzialam godzine na fotelu ale oplacalo sie;-)

kasiula ja jak na rzaie mam spokój z dentysta, ostanio wyleczyłam trzy ząbki więc teraz dopiero kontrola za jakieś pół roku:-)

link do zdjęć masz w przyklejonym wątku ogłoszenia...

AniaM - ma za duży avatarek - coś jej nie wyszło w profilu - przesuń ekran w prawo to pojawi Ci się jej wiadomość

subskrybuj znaczy - że będziesz miała wiadomość że są nowe wiadomości - ale nie wiem w jakiehj formie - bo nie korzystam

wydaje mi się (przynajmniej inaczej nie zaobserowowałam) że tekst o wyświetleniu piewrszej nieczytanej wiadomości pojawia sie zawsze (dla danego watku) gdy sa jakieś nie czytane wiadomości w wątku.

na trresztę poszukam odpowiedzi, może znajdę...

reklama
Do góry