reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
mam

wstecz
odświerz
dodaj strone do zakladek
zapisz strone jako
wyślij strone
zaznacz wszystko
ramka
pokaz zrodlo strony
pokaz info o stronie

kasiula po kolei

1 zaznaczasz myszką adres strony (u góry w pasku adres)
2 naciskasz prawym przyciskiem myszy i powinno się pojawić wytnik, kopiuj wklej, usuń
3 zaznaczasz kopiuj
4 wchodzisz do okienka odpowiedzi w BB
5 naciskasz prawy przycik myszy i powinno się pojawić
na 8 miejscu wklej
6 naciskasz wklej

i już jest dodany link

azik wiem wiem bo do tej pory na starym forum wklejałam
ale teraz klikajac prawym na polu odpowiedzi mam takie opcje jak wypisalam

Dziewczyny jak mozna wkleic albumik ze zdjeciem, za zadne skarby nie chce mi sie wkleic do podpisu, jak go juz skopiuje z tik-tak to na stronie edytuj podpis nie mam mozliwosci wklejenia - po kliknieciu nie otwiera mi sie taka opcja?:confused:

reklama
szczerze mówiąc Kasiula - nie wiem czemu nie masz tej pocji, czy reszta dziewczyn też nie ma?
ale byłoby to bez sensu.

cos dziewczyny pisały o przeglądarkach IE 6 - może tu jest problem. ja nie mam pojęcia czy mam 6 czy 7

Do góry