reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
czesc laseczki. Juz nawet nie pamietam kiedy ostatnio bylam na forum. Zauwazylam tez ze doszlo do naszego grona sporo nowych mamus. Fajnie.

Siedze wlasnie w pracy, pacjent mi sie spoznia juz pol godziny i wlasnie w zadzwonil ze bedzie za 20 min. W sumie prawie godzina spoznienia. Cholerka nie wyjde dzis o czasie. A dzis jestem w dalszym biurze i do domu mam 60km:confused:
Caly czas mam niedosyt Patryka. Widze go bardzo malo bo z pracy wracam po 17tej. Najgorsze ze on sie tak bardzo zmienia, ze nie jestem juz na biezaco z jego upodobaniami.

Pozdrowienia

jeżeli jest jeszcze ktoś (przez zmiany - mam małe praki w privach) kto chciałby mieć doste do zdjęć i jest z nami już jakiś czas to proszę o kontakt na priwv.

przepraszam ze to tak długo teraz trwa.

kati: nie martw sie. jako matka zawsze bedziesz wiedziala co chce twoj synek! jestem tego pewna! a gdzie ty kochana pracujesz? oto obiecany "przepis" Podpis pod awatarkiem mozesz sama sobie zmienic.Wystarczy wejsc w Edytuj Profil-Informacje opcjonalne:Zresetowac aktualny status(odznaczyc ptaszka )I wpisac wlasny status uzytkownika. maga86: wiesz zanim pojawia sie zabki malutka moze cierpiec. moze to potrwac nawet miesiac, skoro jeszcze nic nie widac to uzbroj sie w cierpliwosc (bo tylko to zostaje), ja juz powoli sie przyzwyczajam do tej okropnej sytuacji :) a jeszcze pisze prace lic. oj, obie jedzemy na tym samym wozku ;)

reklama
Do góry