reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzięki dziewczyny!!! Co do min Krzymka to mam jeszcze kilka niespodzianek w zanadrzu ;D - zamieszczę niebawem...

udzielam się trochę mniej bo ganiamy teraz po doradcach kredytowych + jazdy (na kursie - ostatnie już całe szczęście)+ załatwianie miliona spraw...

spoznione troszke

duuuuuuzo zdrowka dla krzymusia i milka!!! rosnijcie chlopaki na pocieche!!

iwosz: to niedlugo oblewamy twoje prawko ??? :laugh: ;D

buziaki dla jubilatow :)

Wczoraj pol dnia stracilam bo pojechalam robic Patrykowi zdjecia w zakladzie ktoyry specjalizuje sie w robieniu zdjec dzieciom, bardzo popularna tutaj siec, praktycznie w kazdym wiekszym centrum handlowym mozna ja znalesc. Kolejka jak nie wiem, trzeba bylo sie zapisywac na godziny bo tyle mamusiek bylo mimo ze to srodek tygodnia. W srodku cyrki bo mamuski szalaly i przebieraly dzieci, czesaly, stroily. Najbardziej podobala mi sie 4 miesiecxzna dziewuszka ubrana w suknie jak do slubu i wianuszek. Po prostu cudna byla. Fajne tez byly miesieczne blizniaki :)Moja Patrynio fotografowal sie w marynarskim ubranku z chrztu ;D Pani bardzo mila,miala sposoby na usadzanie i rozsmieszanie nawet tych najmniejszych dzieciakow. Wybralam jeden wielki portret i dwa mniejsze dla dziadkow i kilka malenkich do portfela :)

reklama
Do góry