reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Catherinko jesteś taka DZIELNA dziewczynka!!! mam nadzieję , że Filip wróci do swoich zwyczajów i będzie grzecznie spał w dzień ;)

reklama
zostawiliśmy dziś małego z moją mamą i wyskoczyliśmy do kina - czułam się jak na drugiej randce, tyle emocji i podekscytowania (bylismy na 11.30 ::)) ;D - fajnie było

test robiłam i ja, bo miałam podejrzenia pewne ale wyszedł negatywny - uff...

iwosz super! ja to pewnie długo nigdzie nie wyskocze..

no 16 września na wesele do kuzynki
a później na Chorwacje! doczekać się nie mogę...
coprawda od dzieciaków nie odpocznę ale sama perspektywa wyrwania się z domu na całe 10 dni ::)
z resztą bez dzieci bym sie nie ruszyła nigdzie na dłużej niż dzień :)

felqua pisze:
Kurcze wlasnie dostalam 5 kg papryki, z 3 kg moreli i brzoskwin i kilka kilo ogorkow-z owocow bede robic kompoty , ale na ta papryke zupelnie nie mam pomyslu-nie macie zadnego przepisu na dania i przetwory z papryki?
Felqua- może pikle w occie i trochę na słodko- spróbuję poszukać takiego przepisu :)

Kinga- dzieki ze zauwazylas :) Masz dusze prawdziwego pedagoga- dbasz o motywacje podopiecznych :) chwali sie :)

To mi poradzcie dziewczyny jak to zdjecie tak ustawic zeby bylo wyrazniejsze a nie takie scisniete ? Jakos musze zmienic mu wymiary ale jak ???

reklama
Do góry