reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Spoznione zyczenia dla wszystkich Anusi !
Zyczonka dla wszystkich malusinskich solenizantow!
Moj maz odszedl z pracy i teraz caly czas siedzi w domu okupujac komputer-tlumaczy sie ze on tu pracuje ( wczorak zlapalam go na ogladaniu stronek z nagimi panienkami)-wiec nie mam jak korzystac z bb-nad czym baaaardzo boleje.
Catherinka-trzymam kciuki za 1 dzien w pracy, duzo buziakow!

reklama
mokkate pisze:
anian pisze:
ja urodziłam się w niedzielę, mąż urodził się w niedzielę to i Patrycja też urodziła się w niedzielę.
I kto na nas będzie pracował???? ;)
Po "akademiku" mnie już nic nie zdziwi, bo ja tez urodziłam sie w niedzielę i to 13-go.
Ale rocznik nie ten.....

coraz więcej mamy wspólnego... ;D

wszystkie NAJ dla Maciusia, żeby cyc był zawsze pełny ;)

magdalenaB pisze:
niop, a jeszcze jak sie okaze ze nie dostene @ to sie drugim pomoze zajac... :-[

to będzie dobrze czy źle???

fionka wszystkiego naj naj dla Maciusia :)

Magdalena ja od kilku dni też w stresie jestem, że w ciąży moge być, chyba test kupie ::)

ja od tamtej niedzieli czekam... to juz drugi tydzien do jutra sie wstrzymam i ide po test, jestem po cerazette ale zapomnialas kiedys ktorejs wziac i... moze, ale nie wierze w to... :-[

a z jednej strony dobrze ze mama bedzie ale z drugiej... tak jedno po drugim ??? znowu w marcu by sie urodzilo... :-[

ha ha ;)

wlasnie ostatnio kupowalam krzyzmo i tam byly takie z rozowymi lub niebieskimi wstazeczkami- wzielam ze zlotymi naszyciami- bo w razie czego dla Hani bedzie ::) ::) ::)

oj boje sie myslec nawet o tym....

widzę,że nie tylko ja mam fobie przed kolejnym maluszkiem, ja nadal biorę cezarki i nawet żadnej nie zapomniałam, tylko przez ten brak okresu mam mega filmy...

u mnie też brak okresu i też mam shizy..
coprawda nie minął jeszcze miesiąc odkąd skończyłam karmić ale mam stresa,że spać nie mogę.........

reklama
Do góry