reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, że będzie dobrze, na szczęście mam fajną pracę. Dziś dokupiłam silniczek do mojego laktatora, przetestowany i ciągnie super! :) Trochę się bałam, bo kosztował 215 zł i nie chciałam wyrzucić takiej kasy w błoto, ale jest ok - szkoda tylko, że na piętrze, gdzie pracuję jest tylko jeden kibelek damski i jedne męski, więc na czas odciągania zablokuję jeden na ok. 20 minut ;D Mam nadzieję, że ludzie z mojego zespołu mnie nie znienawidzą za to ;)

reklama
anian pisze:
ja urodziłam się w niedzielę, mąż urodził się w niedzielę to i Patrycja też urodziła się w niedzielę.
I kto na nas będzie pracował???? ;)

Po "akademiku" mnie już nic nie zdziwi, bo ja tez urodziłam sie w niedzielę i to 13-go.
Ale rocznik nie ten....

Catherinko- powodzenia w pierwszym dniu pracy.
Pisz szybciutko jak minął.

maciulek fionki: wszystkiego naj naj z okazji 4-miesiecznicy!!!

och, ja zostaje w domu z bartkiem, a od stycznia moja mama idzie na wczesniejsza emeryture i bedzie ze mna :) ale sie ciesze zawsze cos wykombinujemy zeby nudno nie bylo :laugh:

a dziewczyny nie macie jakis chdow w WKU??? bo sobie przypomnialo o pawle i musze sie popytac o kilka spraw :-[ pomocy!!!

reklama
Wszystkiego Naj Naj Naj dla Maciusia!!! :)

Idę do pracy na 17-1. Niedawno zrobili taką zmianę, co mi bardzo odpowiada, bo będę odciągąc w pracy tylko z jednego karmienia :) Także wrażeniami podzielę się jutro :) Bo pewnie po 8h przed monitorem nie będzie mi się chciało i mojego właćzać :)

Do góry