reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Hip hip hura! znowu mogę pisać, przez długi czas nie mialam opcji odpowiedź i mogłam jedynie czytać Was, ale nie mogłam zabrać głosu,a próbowałam wszystkiego(tzn. dokonywałam zmian w opcjach mojego profilu), ale nie było rezultatów, ewentualnie czasem pojawiała się opcja szybkiej odpowiedzi, nie wiem od czego to zależało.Aktualnie  zmieniłam wyszukiwarkę z firefoxa na opere i udało się :laugh:

Zatem witam po długiej przerwie, w ciągu której:

*zdązyłam zamnkąć IV rok moich dziennych studiów( i mimowychodzenia na zajęcia codziennie oprócz piątków nadal karmię wyłącznie piersią

*Zosia skończyła 4 miesiące (wczoraj)i kluska jedna waży już ponad 8 kg :D

*A Kazik dalej ją uwielbia, a nie jest zazdrosny

*oprócz twgo przez 4 m-ce od urodzenia Zosia nie zdążyłam schudnąć do mojej wagi sprzed ciązy (+7,5kg) 

witaj suszi!
co do pozostałości po ciąży to mnie zostało z Was wszystkich najwięcej :(

buziaki dla Zosi z okazji ukończenia czterech miesięcy!

kaśka, no i najlepsze życzonka imieninowe dla Piotrka!

chyba zasługuję na termin sępa roku. w czdim w k-cach terminy do kardiologa są na listopad. ja wychodziłam i wymędziłąm wizytę na 10.07. tylko nie wem czy zrobią echo serca Piotrkowi. ale w razie co to wizyta prywatna (samo echo) bedzie kosztować 120zł, a nie 220zł.

reklama
Do góry