reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
My też ciągle sami :(
Tatuś jak jest to często zmęczony no i nie ma sie co dziwić, pracuje mozna powiedzieć na dwa etaty a i tak ciągle kasy brakuje...
ale w takim żyjemy kraju niestety

ale nie moge powiedzieć, że mi nie pomaga (jak już jest)

Azik: nie wiem, co pomyśleć o pojawiających się nowych osobach u nas na forum. mam nadzieję, ze nie kradną zdjęć innych dzieciaczków i ich rodzin. tylko choliwka jak to sprawdzić??????????

Ok jestem nowa i cieszę się że tu trafiłam , mój synek Antoś urodził się 10 marca 2006 w Łodzi w szpitalu M.Madurowicza ważył 3690 g, a mierzył 60,40 cm i jest cudowny. Jestem prawdziwa i nazywam się Karolina w skrócie Karolka. :)

witaj karolkaz

azik, ja myślę że warto zaufać nowym osobom i jeżeli zwrócą się do Ciebie z prośbą o włączenie ich do naszego grona to czemu nie?

ja też nie byłam z wami od początku :)

Karolka - nie bierz tego do serca - opracowujemy tylko metodę - jak przyjąć nowe mamy do zamknietego wątku ze zdjęciami.

witam Cię z maleństwem serdecznie.

Karolka: witaj.
po prostu były już wcześniej na innych miesiącach "mamy", które przywłaszczały sobie zdjęcia nie swoich dzieciaczków i również brzuszków.

Dzięki za ciepłe słowa, rozumiem ostrożności nigdy za wiele ( w sumie takie czasy)

Trafiłam na forum babyboom szukając w necie info- kiedy dzidziusia zacząć sadzać na nocnik i trafiłam na forum dzieci urodzone w maju 2005. A tu proszę na tym forum tzw. majówek wprost gorąca dyskusja i wręcz awantura pomiędzy dziewczynami na temat tego nocnika. no i tak się zaczęło

Czyli ktoś zabierał zdjęcia i podszywał się za inne brzuchatki :), chyba tak to rozumiem.. niktórzy to mają tupet.

reklama
karolkaz pisze:
Czyli ktoś zabierał zdjęcia i podszywał się za inne brzuchatki :), chyba tak to rozumiem.. niktórzy to mają tupet.

zabierał, podszywał się itd...
a do tego doszedł strach przed zboczeńcami :(

paskudne czasy

rozumiem Karolka że masz ok 2 letnie dziecko?

Do góry