reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

My dzisiaj też byliśmy na imprezce: parapetówa u znajomych połączona z nowiecką. Były 4 niemowlaki i 4 starszych dzieci. Ubaw po pachy :)

reklama
A ja dzisiaj miałam ciężki dzień i bardzo się ciesze ,że się kończy .
Przyczyną nie był Kubuś on chyba nawet wyczuł ,że coś jest nie tak bo po jedzonku tak slodko się do mnie uśmiechał i był taki kochany. Niestety usłyszałam pare przykrych słów niesłusznie - mieszkanie z innymi jest trudne .
Tak bardzo chciałabym mieszkać już u siebie Ale Polska to dziwny kraj ponad rok czasu załatwiamy już sprawy z pozwoleniem na budowe i podziałem działki a sprawa w sądzie to porażka. Jak to może być ,że człowiek ma własną działke i musi tyle czasu załatwiać formalności :( ostatnią sprawę mieliśmy w lutym jakk byłam jeszcze w ciąży a kolejny termin mamy ustalony na 12 lipca - bez komentarza. Mam nadzieje,że to ostatnia i ,że już wszystko pójdzie szybciej.
Pozdrawiam was dziewczyny i życze jak najwięcej tych pozytywnych dni . Dobrze,że mam mojego Kubusia on dodaje mi wiary i siły ,że będzie dobrze i robie wszystko żeby tak było dla niego.

aqua trzymaj się, zyczę Ci żeby "poszlo szybciej" i pociesz się myslą, że oczekiwanie na przyjemność (w Twoim wypadku własny kąt)
też jest w pewnym sensie przyjemnością :)

joga ten szał pał z hodowlą psów doskonale znam. kurcze nie potrafię mówić tak słodko do Piotrka jak kumpela do swoich psiaków.

pytia - zazdroszczę tych znajomych z dziećmi! my mamy tylko jednych, a reszta bez no i nie mam z kim pogadać :(
... dobrze , że chociaż jest BB .... :)

sylwia532 pisze:
a co u kingi i osinki??? dawno nie pisaly

ja żyję, a o osince myślę bardzo intensywnie. Chyba zaraz do niej zadzwonię.

Ja miałam ostatnio nienajlepszy czas... Nie chciałam wam marudzić.

Własnie usiadłam na BB i nadrabiam zaległości !!! Dzięki za troskę!!! :)

reklama
Kinga, no to teraz nam pomarudź i opowiedz, co się z Wami działo.

katiNJ pisze:
pytia pisze:
My dzisiaj też byliśmy na imprezce: parapetówa u znajomych połączona z nowiecką. Były 4 niemowlaki i 4 starszych dzieci. Ubaw po pachy :)

Co to jest "nowiecka"?

;D U nas tak nazywa się pierwsza wizyta u nowonarodzonego dzidziusia :)

Do góry