reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja mam przywieszona kokardke we wozku-maz kazal
kiedys jak mial 3 latka i szedl z mama na spacer to podbiegla jakas cyganka i ustala naprzeciwko nich i prosto w oczy sie patrzyla.tesciowa darla sie na nia kopla ja nawet a ona nie chciala odejsc maly zaparzony byl w nia jak w obraz za nic oczu nie mogl oderwac mama nizm zatrzasla to jak z transu wybudzony-w nocy krzyczal,dostal potwornej goraczki i okropnego bolu glowy
nie wiem czy to jakies czary czy nie ale w ta historje uwierzylam

reklama
Książkę kupiłam jej ostatnio pod choinkę :( I nie chciałabym teraz tego powtorzyć, ale pewie nic innego nie wymyślę i tak się skończy :)

catherinka ja bym jej kupiła dobry tusz do rzęs :) pamiętam właśnie w wieku 11 lat dostałam taki prezent i byłam baaardzo dumna z takiego prezentu... pytanie czy jej rodzice zaakceptują taki prezent... mój dostałam właśnie od mojej mamy :)

Myślę, że jeszcze za wcześnie na taki prezent...Albo jesłi już, to niech o tym zdecyduje ciocia- - jej mama. Ja zaczełam się malować dopiero w ósmej klasie, czyli miałam 14 lat, to troszkę więcej...

Rany, Kaśka, poważnie??? Myślałam zawsze, że to takie głupie gadanie bab ::)

Catherinka - ja bym obstawiała na modny ciuszek. Dziewczynki w tym wieku uwielbiają się stroić.

catherinka - obstawiałąbym jakś super fajną bluzeczkę na wakacje :laugh:

moja bratanica ma 6,5 roku i lubi dostawać ubrania: bluzeczki, sweterki itp.
poza tym teraz trwa szał na Witch, gadżety z postaciami z tej bajki i wymienianie się karteczkami z Witch - ale nie wiem czy dla 11 latki to już nie jest obciach ;)

reklama
catherinka na bank kup jakis ciuszek np modna bluzeczke lub spodniczke-to juz sa panny-wiem bo niedawno kupowalam jako ciocia taki prezent

Do góry