reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
my mieszkamy w niemcowni i wszedzie wisza niemieckie flagi, ale my ostro kibicujemy polakom!!!
o nie  2 min przed koncem strzelili nam gola  :mad: :mad: co za PECH!!!!!

mury drżały....cała Warszawa pełna była napięcia... ale chyba nie mamy się czego wstydzić (sądząc po okrzykach wydawanych w czasie meczu przez sąsiadów)....

no tak przegralismy-ale trzeba oddac naszym ze walczyli ze mieli ducha walki
a ja obstawilam w zakladach wynik 1:0 ale dla nas i nic nie wygralam......................

się właśnie dowiedziałam, że wygrałam zakupy w lumpku za darmo, bo obstawiłam wynik z właścicielem lumpka.
meczu nie oglądałam, bo mieliśmy cyrk z Piotrkiem. nie uwierzycie - ktoś mi go wczoraj uroczył. jakaś baba, bo tolerował i to nie cały czas tylko obecność Krzyśka. na mój widok i mojej mamy wył jak wściekły. nawet w przebłyskach śmiał się inaczejcałą noc rzucał się na łóżku jak wściekły. o 5 rano nie wytrzymałam i zadzwoniłam do ciotki - specjalistki od guseł. zrobiłam co kazała i wrócił normalny Piotrek. jednak istnieją ludzie co potrafią źle patrzeć.

co do meczu to moi sie smiali ze trener nauczyła ich grać tylko 90 minut a w doliczonych 3 minutach stracli gola :laugh:

kaska to mnie przestraszyłaś ja starałam sie w to nie wierzyć ale na prośbe mamy mam czerwoną różyczkę przypięta w wózku

ale jak dziecko nie jest w wozku to po zawodach
kurcze czyli jesy w tym wszystkim ziarno prawdy ::)

Zaczynałam oglądać mecz bez cienia nadzei... Ale z każdą minutą moją malutka nadzieja powoli rosła i mówiła, a jednka - jak trzeba to umieją pograć... no i taki pech... Ale i tak jestem w szoku, bo ostawiałam 3:0 dla Niemców ;D Nie mogli to tak grać z Ekwadorem??? To tak jak 4 lata temu mecz z USA o pietruszkę... A porzedni z Koreą...o mało nie weszlam do telewizora i ich wtedy wszystkich nie podusiłam! No ale cóż, trzeba powiedzić, że tym razem się starali, tylko biedny Boruc, bo tyle strzałów ładnie obronił ... ale tego jednego nie miał raczej szans... :( Wszystko przez Dudkę, ledwo go na boisko wpuścili i od razu schrzanił akcję :( Szkoda...

A tak z innej beczki, moja 11-letnia kuzynka ma urodzinki, co można jej kupić? ::) Licze na Waszą inwencję ;D

reklama
nie mam pojecia jakąs super letnią bluzeczke

ja tez dzis jade do kuzynki ktora urodzila tydzien temu i dla malucha to proste ubranko i gryzaczki i grzechotki i herbatke kupiłam
ale jest tam kilkoro dzieci wiec trzeba jakis maly upominek dla kazdego ciezka sprawa ja nie amam pojecia czym sie bawią np 4-5letnie dzieci ???

Do góry