koga
Mama Maksa i Julka
fionka! - ja już pisałam wcześniej - w wątku o opiece nad maluchami - że mam podobnie - tylko u nas to trwa od 19-20 - słyszałam , że jest coś takiego jak niepokoje niemowlęce i to chyba jest to - u nas pomaga wyjście na spacer - mały wycisza się i ucina drzemkę potem jest zrelaksowany w czasie kąpieli, ewentualnie wizyty u znajomych oraz jazda samochodem :
- objawy te same - darł się jak opętany :
- ale to w zasadzie była jedyna godzina jego płaczu w ciągu dnia
maga - u nas mały jest aniołkiem jak przychodzą goście, albo jak my jesteśmy u kogoś ;D ;D - i wszyscy mówią: ale macie grzeczne dziecko :laugh: :laugh: :laugh:
ech pogoda do kitu - byliśmy dziś w zoo i 2 razy złapała nas ulewa - raz udało nam się schować w pawilonie z owadami - małpy patrzyły na nas zszokowane kto w taką pogodę chodzi je oglądać :laugh: - a mały spał smacznie opatulony - matko jak zmarzłam!
maga - u nas mały jest aniołkiem jak przychodzą goście, albo jak my jesteśmy u kogoś ;D ;D - i wszyscy mówią: ale macie grzeczne dziecko :laugh: :laugh: :laugh:
ech pogoda do kitu - byliśmy dziś w zoo i 2 razy złapała nas ulewa - raz udało nam się schować w pawilonie z owadami - małpy patrzyły na nas zszokowane kto w taką pogodę chodzi je oglądać :laugh: - a mały spał smacznie opatulony - matko jak zmarzłam!