reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witam kochane forumeczki ;)

brzuszek1_387.jpg

brzuszek2_506.jpg

Wiecie co...może on aż taki duży nie jest (dla mnie jest) ale najważniejsze ,że już go widać...to przecież koniec 3 miesiąca a brzucholek jest widaoczny...
Ten tydzień troszkę mnie męczył...bolał mnie brzuszek ale tylko czasami i był to ból do wytrzymania....wczoraj pojechaliśmy z rodzicami i pieskiem nad wodę było super....kąpać się nie mogę ale Major i mężuś zrobili to za mnie....
Nadal dużo odpoczywam i leniuchuje...jutro znowu wracam do rodziców ale zapewne niedługo znowu się pojawie w domku.

reklama
jejku, jak mnie dawno tutaj nie było,wracam po wakacjach i tyle do czytania:)nie wiem od czego zaczac!!:)chyba bede cały dzień przy komputerze siedzieć.
mam nadieje, ze mnie jeszcze pamiętaci, co dziewczynki?
postaram sie jak najszybciej nadrobić wszystkie zaległości, i pisać teraz regularnie:)

pozdrawaim.

Witajcie Kochane!!!
Przepraszam za dłuuuugą ciszę - byłam zmęczona i nie miałam siły na komputer. Byłam dziś u lekarza, zrobił mi usg, moja mała Glisdeczka ma 2cm i wygląda na silną i zdrową! (Zreszta jak ma nie być silna i zdrowa, skoro pokonała ze mną na rowerze 2000km po Alpach w tym roku) :) Postaram się w najbliższym czasie Wam Ją pokazać! :)
Lekarz zlecił mi masę badań, założył kartę ciąży - w końcu jestem zadowolona!!!!
Ostatnio nękają mnie bóle głowy, mam strasznie niskie ciśnienie, ale to podobno norma w ciąży, zresztą zawsze miałam niskie.
Pozdrawiam Was gorąco!!!
Osinka

No to świetnie, Osinka :) Jak bedziesz miała zdjęcia to wklej do działu z usg, chętnie sobie tego twojego małego sportowca pooglądamy ;D
A za ten rower w Alpach to szczerze podziwiam i chylę czoła...

reklama
Do góry